Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Traprenovatie voor dichte trappen

De trap in de hal, gang of woonkamer de blikvanger van uw huis!

In bijna ieder huis komt u ze tegen, de dichte trap. Vaak voorzien van een trapkast of een berging.

Hierbij zijn de treden verbonden door stootborden ( de staande delen achter de trede welke aansluit op de bovenliggende trede)

Vaak wordt de ruimte achter de trap voorzien van een kast of een toilet.

De dichte trappen worden bij een renovatie voorzien van nieuwe overzet treden, stootborden en sluitlijsten.

Onze monteur zal van alle te renoveren onderdelen eerst een mal maken. Aan de hand hiervan maakt hij een exact passend deel wat over de bestaande trap wordt geplaatst.

Dit geldt natuurlijk voor de treden en de stootborden maar ook voor de onderlijst die achter de neus van de trede wordt geplaatst.

Deze onderlijst zorgt er voor dat uw trap ook van onderaf gezien perfect is gerenoveerd en biedt ruimte om led verlichting aan te brengen. Dit geeft extra sfeer en zorgt ook voor meer veiligheid.

Wilt u graag weten wat een traprenovatie kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek en een passende offerte voor uw trap.

Natuurlijk kunnen wij hierbij ook de wangen (zijkanten) van de trap bekleden indien dit gewenst is. Dit kan een interessante optie zijn wanneer de wang (zijkant) voorzien is geweest van tapijt.

De lijmresten zijn doorgaans lastig te verwijderen waardoor het schilderwerk vaak te wensen overlaat.

Wanneer wij de wangen opnieuw bekleden wordt deze net als de over zet treden over de lijmresten geplaatst en is uw trap weer als nieuw!

Heeft u ook een open trap die gerenoveerd moet worden? Kijk dan eens hier voor meer informatie over open trap renovatie.

Alle mogelijkheden kunt u ook in onze traprenovatie showroom in Lisse zien. Onder het genot van een lekkere kop koffie leggen wij u graag uit wat wij voor uw trap kunnen betekenen.

Stairz traprenovatie - dichte trap

Stairz traprenovatie - dichte trap gerenoveerd

Vindt u ook dat uw open trap een echte blikvanger in uw woning moet zijn?

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde afwerking van een dichte trap. Kies het juiste decor wat past bij uw interieur en maak zo van uw trap een pronkstuk die helemaal één is met uw woning. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook.

Onze adviseur komen graag met de kleurstalen bij u thuis langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en zal advies geven in de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

traprenovatie-voor-dichte-trappen-raquo-stairz-traprenovatie