Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Renovatie van dichte trappen

Een van de meest voorkomende trappen is de dichte trap.

Hierbij zijn de treden verbonden door stootborden ( de staande delen achter de trede welke aansluit op de bovenliggende trede)

Vaak wordt de ruimte achter de trap voorzien van een kast of een toilet.

Stairz traprenovatie - dichte trapDe dichte trappen worden bij een renovatie voorzien van nieuwe overzet treden, stootborden en sluitlijsten.

Onze monteur zal van alle te renoveren onderdelen eerst een mal maken. Aan de hand hiervan een exact passend deel maken wat over de bestaande trap wordt geplaatst.

Dit geld natuurlijk voor de treden en de stootborden maar ook voor de onderlijst die achter de neus van de trede wordt geplaatst.

Deze onderlijst zorgt er voor dat uw trap ook van onderaf gezien perfect is gerenoveerd en biedt ruimte om led verlichting aan te brengen. Dit geeft extra sfeer en zorgt ook voor meer veiligheid.

 

 

Stairz traprenovatie - dichte trap gerenoveerdNatuurlijk kunnen wij hierbij ook de wangen (zijkanten) van de trap bekleden indien dit gewenst is. Dit kan een interessante optie zijn wanneer de wang (zijkant) voorzien is geweest van tapijt.

De lijmresten zijn doorgaans lastig te verwijderen waardoor het schilderwerk vak te wensen overlaat.

Wanneer wij ook de wangen opnieuw bekleden worden deze net als de over zet treden over de lijmresten geplaatst en is uw trap als nieuw!

 

 

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.