Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Een traprenovatie van Stairz begint in de showroom

In Lisse, in het hart van de bollenstreek, vindt u de geheel nieuwe traprenovatie showroom van Stairz. Hier kunt u terecht als u op zoek bent naar een trap of meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden van een traprenovatie door Stairz.

In onze showroom kunt u rustig rondkijken. Ook kunnen onze adviseurs u helpen bij het kiezen van een mooie trap. Wij hebben diverse stalen met voorbeelden voor uw, zodat u op uw gemak kunt kijken welke treden u mooi vindt. Dit kunnen wij tevens bij u thuis laten zien, zodat u een goede indruk heeft van de trap na onze traprenovatie.

U kunt ons bezoeken op het volgende adres:

Stairz Traprenovatie

Meer en Duin 78
2163 HC Lisse

T 0252-508000

nieuwe locatie stairz traprenovatie

nieuwe locatie stairz traprenovatie

Een traprenovatie door Stairz

  • Jarenlange ervaring
  • Gespecialiseerd in traprenovatie met uniek trede over trede systeem
  • Grote showroom waarin alle mogelijkheden van traprenovatie te zien zijn
  • 20 jaar garantie op doorslijten van de toplaag
  • Klantgerichte, vakkundige professionals
  • Vast montageteam
  • 100 procent tevredenheidsgarantie
  • Totaalconcept mogelijkheden

Traprenovatie showroom

Als u een traprenovatie wilt laten uitvoeren, dan kun u in onze showroom alle verschillende mogelijkheden bekijken en bespreken met onze medewerkers. Bij Stairz leveren wij een trap in elke gewenste stijl. Of u nu een traprenovatie in een klassieke, vintage of trendy stijl wilt, in onze showroom ziet u het allemaal.

Waarom een traprenovatie?

Een trap wordt veel gebruikt. Dagelijks loopt u regelmatig over dezelfde plekken naar boven en beneden. Hierdoor slijt het loopvlak uiteindelijk. Om uw trap er weer als nieuw uit te laten zien, kunt u kiezen voor een traprenovatie.

Bij een traprenovatie maken wij gebruik van het trede over trede systeem. Wij plaatsen speciale overzettreden over uw bestaande trap. Deze overzettreden zijn gemaakt van laminaat, met een speciale kunststof kern. Hierdoor zijn de nieuwe treden stootvast en slijten ze veel minder snel.

Renovatie dichte trap

Bij een dichte trap plaatsen wij zogenoemde overzettreden over de bestaande trap. Bij een traprenovatie van een dichte trap is het ook mogelijk om de zijkanten opnieuw te bekleden. Dit is vooral interessant wanneer er voorheen tapijt op de trap heeft gezeten. Door een complete traprenovatie uit te voeren, is uw trap weer als nieuw. Wilt u weten hoe zo’n traprenovatie eruit kan komen te zien, kom dan langs in onze showroom in Lisse.

Renovatie open trap

Ook een traprenovatie voor een open trap is voor ons geen enkel probleem. Bij een renovatie van een open trap kunt u kiezen uit een enkelzijdige renovatie, of een totale renovatie. Uiteraard kunt u in onze showroom het verschil in traprenovatie op uw gemak bekijken.

Bij een enkelzijdige renovatie plaatsen wij een overzettrede op de trap. De onderkant en een deel van de achterkant zult u zelf moeten schilderen. Een andere mogelijkheid is om de complete trede van de trap opnieuw te bekleden. Met deze renovatie krijgt uw trap een prachtige, nieuwe uitstraling.

Uw trap laten renoveren?

Als u uw trap wilt laten renoveren dan bent u bij Stairz aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van uw trap, door middel van het unieke trede over trede systeem.

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom, om samen met ons te kijken wat de beste traprenovatie voor uw trap is. Maar onze adviseurs komen ook graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierna kunt u een prijsopgaaf krijgen, zodat u exact weet wat uw traprenovatie gaat kosten. Stairz zorgt er vervolgens voor dat uw trap prachtig wordt gerenoveerd, zonder dat u er zelf last van heeft. Zelfs de rommel ruimen wij voor u op.

Wilt u meer informatie over het renoveren van uw trap of bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showroom, om samen te kijken naar de mooiste traprenovatie.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

traprenovatie-showroom-van-stairz-in-lisse