Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Werkgebied Stairz Traprenovatie: door heel Nederland

Wil je je trap laten opknappen en zoek je een vakkundig bedrijf dat dit voor je kan uitvoeren? Stairz Traprenovatie is dé specialist op het gebied van het renoveren van trappen. Waar je ook woont in Nederland: ons werkgebied strekt zich uit van Friesland en Groningen tot Utrecht, Zeeland en Noord Brabant. Onze vakkundige medewerkers trekken er dagelijks in heel Nederland op uit om zowel nieuwe als bestaande trappen tot echte blikvangers te maken.  

werkgebied,stairz traprenovatie,trap Groningen,trap Friesland,trap Drenthe,trap Overijssel,trap Flevoland,trap Gelderland,trap Utrecht,trap Noord Holland,trap Amsterdam,trap Zuid Holland,trap Zeeland,trap Noord Brabant

Vrijblijvend advies

Elke dag staat ons gedreven team weer optimaal voor je klaar. Heb je interesse in een traprenovatie? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit bezoek neemt onze adviseur ook diverse stalen mee die op de trap kunnen worden gelegd. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe de trap eruit kan komen te zien. Daarnaast kan onze adviseur uw trap bekijken en deze op technische punten beoordelen. Ook zal hij een direct een prijsopgaaf op maat maken, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk?

Na akkoord op de offerte, komt een van onze vakkundige monteurs met alle materialen bij je thuis en zal hij de trap gaan renoveren. Belangrijk om te weten: bestaande vloeren worden afgedekt en de meeste zaagwerkzaamheden vinden buiten plaats. Zodra met alle werkzaamheden klaar is, ruimt de monteur alle rommel op en levert hij samen met u de trap op. Het resultaat: een prachtige trap waar je jarenlang plezier van hebt!

werkgebied,stairz traprenovatie,monteur stairz traprenovatie
Een van onze monteurs aan het werk…

Bereikbaarheid en werkgebied

De showroom van Stairz Traprenovatie bevindt zich in Lisse en is centraal gelegen in de Randstad. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland, dat wil zeggen: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Amsterdam, Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.

Dus of het nu gaat om een open trap bekleden in Rotterdam of het bekleden van een dichte trap in Den Haag: neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0252-508000 of door middel van het contactformulier op onze website.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

werkgebied-stairz-traprenovatie-door-heel-nederland-raquo-stairz-traprenovatie