Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Stappenplan traprenovatie

Wie kiest voor traprenovatie heeft ongetwijfeld veel vragen, het is tenslotte geen aanschaf die je dagelijks doet. Stairz Traprenovatie komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij samen uw wensen en de mogelijkheden door.

Plan van aanpak

Na het kosteloze en vrijblijvende gesprek geven wij u ter plekke een prijsopgaaf op maat. De prijs is helder en transparant, er zijn geen verrassingen achteraf. Als u besluit daadwerkelijk de trap(pen) te laten renoveren, zal Stairz het gehele traject van aanschaf tot plaatsing voor u verzorgen en begeleiden.

Zo werken wij:

  • In overleg wordt er met u direct een plaatsingsdatum besproken, en bespreken wij welke voorbereidingen er getroffen moeten worden;
  • U ontvangt van ons een bevestiging wanneer u onze monteurs kunt verwachten;
  • Op de dag van plaatsing worden alle materialen door onze monteurs meegenomen en zullen zij uw trap(pen) gaan renoveren;
  • Zodra de montage gereed is en alle rommel is opgeruimd zullen onze monteurs de trap samen met u opleveren en waar nodig uitleg geven over het gebruik.

Vast montageteam

Wij leveren niet alleen de hoogste kwaliteit traprenovatie, maar zorgen ook voor een perfecte oplevering. Daarom werken wij met een vast montageteam en besteden het werk dus niet uit aan voor ons onbekende installateurs.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

stappenplan-traprenovatie-raquo-stairz-traprenovatie