Stappenplan traprenovatie - Stairz Traprenovatie

Stappenplan traprenovatie

Wie kiest voor traprenovatie heeft ongetwijfeld veel vragen, het is tenslotte geen aanschaf die je dagelijks doet. Stairz Traprenovatie komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij samen uw wensen en de mogelijkheden door.

Plan van aanpak

Na het kosteloze en vrijblijvende gesprek geven wij u ter plekke een prijsopgaaf op maat. De prijs is helder en transparant, er zijn geen verrassingen achteraf. Als u besluit daadwerkelijk de trap(pen) te laten renoveren, zal Stairz het gehele traject van aanschaf tot plaatsing voor u verzorgen en begeleiden.

Zo werken wij:

In overleg wordt er met u direct een plaatsingsdatum besproken, en bespreken wij welke voorbereidingen er getroffen moeten worden;
U ontvangt van ons een bevestiging wanneer u onze monteurs kunt verwachten;
Op de dag van plaatsing worden alle materialen door onze monteurs meegenomen en zullen zij uw trap(pen) gaan renoveren;
Zodra de montage gereed is en alle rommel is opgeruimd zullen onze monteurs de trap samen met u opleveren en waar nodig uitleg geven over het gebruik.

Vast montageteam

Wij leveren niet alleen de hoogste kwaliteit traprenovatie, maar zorgen ook voor een perfecte oplevering. Daarom werken wij met een vast montageteam en besteden het werk dus niet uit aan voor ons onbekende installateurs.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!