Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Hoe werkt een traprenovatie?

Kan je trap wel een opknapbeurt gebruiken of wil je je trap gewoon een nieuwe look geven? Kies dan voor een traprenovatie en laat je trap renoveren met kunststof overzettreden. In dit blog leggen we je uit hoe de renovatie van een trap precies in zijn werk gaat.

traprenovatie,monteur

De weg naar een nieuwe trap

Heb je interesse in een traprenovatie? Dan verloopt het traject als volgt:

1. De keuze voor een traprenovatie specialist

Stairz Traprenovatie is dé specialist op het gebied van het renoveren van trappen. Wij zijn in het hele land actief en werken uitsluitend met specialisten.

Kies ervoor om je trap te laten renoveren, zodat deze er weer jaren tegenaan kan. De voordelen van een traprenovatie zijn:

  • heerlijk stil door perfecte geluiddemping
  • een veilig gevoel dankzij de antislip toplaag
  • onderhoudsvrij
  • kras- en slijtvast
  • 20 jaar garantie tegen doorslijten

Indien je interesse hebt in een traprenovatie, kun je op verschillende manieren voor informatie bij ons terecht. Telefonisch via 0252-508000 of per e-mail via info@stairz.nl. Ook hebben wij een showroom in Lisse waar je terecht kunt voor een deskundig advies en alle mogelijkheden kunt bekijken.

traprenovatie,showroom stairz traprenovatie
Onze showroom in lisse…

2.Vrijblijvend adviesgesprek

Na het eerste contact wordt er – bij verdere interesse – een afspraak bij je thuis ingepland. Onze adviseur komt langs om de dichte trap of open trap te bekijken en op te meten. Daarnaast neemt hij kleurstalen mee, waardoor je de kleuren op je eigen trap en in je eigen licht kunt zien. Dit geeft een goed beeld van hoe je trap er uiteindelijk uit kan komen te zien.

Na het professionele advies van onze adviseur, ontvang je direct een vrijblijvende offerte van onze adviseur.

3.De traprenovatie

Na akkoord op de offerte en het bespreken van alle details, spreken we een datum af waarop de monteur bij je langskomt om de traprenovatie uit te voeren. Nadat de traptreden – en de stootborden en zijkanten (wangen) – zijn opgemeten en de monteur hier voorbeelden van heeft gemaakt, zal hij aan de slag gaan met het op maat zagen van de pvc of laminaat overzettreden. Het zagen vindt buiten plaats, dit om afval en stof te voorkomen.

Als dit alles is gebeurd, bevestigt de monteur de overzettreden op de trap d.m.v. een speciale (geluiddempende) lijm. Eventueel brengt hij nog trapverlichting of een trapleuning aan. Als dit allemaal is gedaan, wordt het geheel netjes opgeruimd en kun je gaan genieten van je nieuwe trap!

Het bevestigen van de overzettreden…

Wil je ook een traprenovatie? Neem dan contact met ons op!

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Meer informatie over

Waar vindt u ons?

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

hoe-werkt-een-traprenovatie-raquo-stairz-traprenovatie