Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Betonlook trap: perfect voor in een industrieel interieur

Een stoere inrichting met robuuste items en onafgewerkte materialen zijn kenmerkend voor een industrieel interieur. Omdat een trap met een industriële uitstraling hier natuurlijk perfect bij past, kun je bij ons ook kiezen voor een traprenovatie met een natuursteen uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook trap, een trap met granietlook of een trap in het roestbruin.

betonlook trap,natuursteen trap,trap met betonlook

Betonlook trap

betonlook trap,trap met betonlook,trap in betonlook,beton trap
Betonlook trap

Een trap met betonlook is enorm populair. En dat is niet zo vreemd, want een trap in beton stijl past natuurlijk super in een huis met een modern interieur. Wil je ook een traprenovatie in betonlook? Wij geven je graag een vrijblijvend advies!

Trap met graniet look

betonlook trap,trap granietlook,trap graniet,trap in granietlook,natuursteen trap
Trap met graniet look

Een trap met granietlook geeft een fraaie, luxe uitstraling. Een trap van echt graniet is natuurlijk prachtig, maar ook behoorlijk prijzig. Hiervoor hebben wij een oplossing: een traprenovatie op basis van PVC-traptreden, maar met de uitstraling van graniet. Meer weten? Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Trap met natuursteen uitstraling: roestbruin

 

betonlook trap,trap roestbruin,trap roestbruin natuursteen,industrieel interieur,industriele trend,industriele uitstraling
Trap in het roestbruin

De kleur roestbruin is helemaal hip en past perfect in een industrieel interieur. Vandaar dat je bij ons ook dan ook kunt kiezen voor een traprenovatie in het roestbruin. Het resultaat: een prachtige trap met een stoere, natuurstenen uitstraling. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Trap met verlichting

Een ding is zeker: een traprenovatie op basis van natuursteen look-overzet treden geeft een prachtig resultaat. En wil je het helemaal ‘af’ maken? Dan kun er ook voor kiezen het geheel te verfraaien met LED-verlichting.

Interesse in een betonlook trap?

Ga mee met de trend en kies ook voor een traprenovatie met een natuursteen uitstraling. Kom van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 0252 508000. Onze adviseurs zijn u graag van dienst!

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

stoere-en-robuuste-betonlook-trap-bekijk-het-nu-op-stairz