Nieuwe trap - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Nieuwe trap

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe uitstraling van uw trap, kan dat verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat u uitgekeken bent op de oude stijl van uw trappenhuis of dat uw traptreden simpelweg toe zijn aan vervanging. Stairz Traprenovatie in Lisse helpt u hiermee. Wat voor soort trap u ook heeft, onze professionals geven een geheel nieuwe uitstraling aan een van de belangrijkste onderdelen van het huis.

In Nederland en België

Onderhoudsvrij

Transparante offerte

Een nieuwe uitstraling voor uw trap

Wat voor trap u thuis ook heeft, wij zorgen ervoor dat het een geheel nieuwe look krijgt. Of u nu een open of een dichte trap heeft, zonder problemen knappen onze vakkundige opgeleide monteurs uw traptreden op. Zorg niet alleen voor een make-over van uw trap, maar neem direct ook uw leuningen onder handen en voorzie ze zelfs van verlichting. Wanneer u kiest voor een nieuwe trap, weet u zeker dat u opvalt.

Jarenlang plezier van uw trap

Wanneer wij u helpen, bent u zeker van langdurig plezier van uw trap. Zo zijn al onze materialen onderhoudsvrij en kras- en stootvast. Daarnaast zorgt het voor een ideale geluiddemping en krijgt u tot wel 20 jaar garantie op uw nieuwe trap. Wilt u ons ruime assortiment eerst in het echt zien? Kom dan van maandag tot en met zaterdag naar onze showroom in Lisse. Heeft u nog vragen? Stel ze aan ons door te bellen naar 0252-508000.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Telefoon *