VT Wonen Weer verliefd op je huis gekeken? Stairz
Favicon

VT wonen weer verliefd op je huis gekeken?

Heb je in vt wonen weer verliefd op je huis of een ander woonprogramma op tv een mooie traprenovatie voorbij zien komen en wil jij dit ook? Dan helpen we je graag verder. Stairz Traprenovatie is een van de leidende bedrijven op het gebied van traprenovatie. Zonder hak- of breekwerk, maken wij – binnen een dag – van je huidige trap een échte eyecatcher!

stairz traprenovatie,houten trap,trapverlichting,trap verlichting,trap met verlichting,hoe werkt een traprenovatie,eiken trap,vintage trap,zwarte trap,industriele trap,scandinavische trap

Net zo’n trap als in vt wonen weer verliefd op je huis…

Misschien heb je in vt wonen weer verliefd op je huis – of een ander woonprogramma op tv – gezien dat er een trap werd opgeknapt. Wat een verschil hè: zo’n oude, versleten trap die er weer als nieuw uitziet?!

Wil jij ook zo’n trap als in dat ene woonprogramma? Heb je bijvoorbeeld nu vloerbedekking op de trap liggen en wil je dit laten vervangen door pvc-overzettreden? Of is je trap versleten en wil je ‘m nu eindelijk wel eens laten opknappen, zodat deze er weer jaren tegenaan kan? Laat dat maar aan ons over. Graag toveren we jouw trap weer om tot nieuw!

Een trap voor iedere woonstijl…

Wil jij nu ook eindelijk eens je trap opknappen door middel van een traprenovatie? Een mooie lichte trap in Scandinavische stijl of juist een stoere trap met verlichting die helemaal past bij een industriële woonstijl? Dan helpen wij je graag verder! Wat voor trap je ook zoekt, bij ons heb je de keuze uit heel veel soorten. Kom langs in onze showroom in Lisse of neem contact met ons op.

Welk woonprogramma vind jij het leukst?

Ieder woonprogramma is weer anders. Hieronder zetten we een aantal populaire tv-programma’s op het gebied van wonen voor je op een rij. Welk programma vind jij het leukst?

VT Wonen weer verliefd op je huis

In dit woonprogramma gaan diverse woonstylisten aan de slag om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. Vaak ontbreekt er eenheid in het interieur en het is aan de stylist om hier verandering in aan te brengen.

VT Wonen verhuist

In dit tv-programma van VT Wonen nemen stylisten het over van mensen die op het punt staan om te verhuizen. Samen met een verhuisteam nemen ze het klussen en de verhuizing volledig over.

Verbouwen of Verhuizen (VT Wonen)

In dit televisieprogramma worden stellen die twijfelen of ze zullen gaan verbouwen of verhuizen, geholpen. Hun huidige woning wordt onder handen genomen en uiteindelijk beslissen ze of ze in hun huidige woning blijven wonen of dat ze gaan verhuizen.

Eigen huis en tuin (RTL)

Een tv-programma dat al heel lang op de buis is en dat gaat over zowel klussen als tuinieren. Klusser Thomas Verhoef en tuinman Tom Groot voeren projecten uit bij mensen thuis. Het programma geeft veel tips en ideeën om zelf mee aan de slag te gaan.

Wil je net zo’n mooie trap als in vt wonen weer verliefd op je huis of een ander woonprogramma van tv? Neem dan contact met ons op. Samen met jou zorgen we voor een verbluffend resultaat!