Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Trap inspiratie opgedaan in een woonprogramma?

Kijk je graag naar VT Wonen tv-programma’s als Weer verliefd op je huis, VT Wonen verhuist en Verbouwen of verhuizen? Of kijk je met regelmaat naar het woonprogramma Eigen huis en tuin? Dan zie je ongetwijfeld veel mooie interieur make-overs voorbijkomen. 

woonprogramma,traprenovatie,nieuwe trap,trap make over,trap laten opknappen,trap met led verlichting

Net zo’n trap als in dat woonprogramma?

Misschien heb je in een woonprogramma, bijvoorbeeld van VT Wonen, gezien dat er een trap werd opgeknapt. Wat een verschil hè: zo’n oude, versleten trap die er weer als nieuw uitziet?! Of een trap die voorheen bekleed was met vloerbedekking en die nu weer een prachtige frisse uitstraling heeft dankzij het plaatsen van pvc-overzettreden.

Een trap voor iedere woonstijl…

Wil jij dit ook? Wil jij nu ook eindelijk eens je trap opknappen door middel van een traprenovatie? Een mooie lichte trap in Scandinavische stijl of juist een stoere trap met verlichting die helemaal past bij een industriële woonstijl? Dan helpen wij je graag verder! Wat voor trap je ook zoekt, bij ons heb je de keuze uit heel veel soorten. Kom langs in onze showroom in Lisse of neem contact met ons op.

Welk woonprogramma vind jij het leukst?

Ieder woonprogramma is weer anders. Hieronder zetten we een aantal populaire tv-programma’s op het gebied van wonen voor je op een rij. Welk programma vind jij het leukst?

Weer verliefd op je huis (VT Wonen)

In dit woonprogramma gaan diverse woonstylisten aan de slag om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. Vaak ontbreekt er eenheid in het interieur en het is aan de stylist om hier verandering in aan te brengen.

VT Wonen verhuist (VT Wonen)

In dit tv-programma van VT Wonen nemen stylisten het over van mensen die op het punt staan om te verhuizen. Samen met een verhuisteam nemen ze het klussen en de verhuizing volledig over.

Verbouwen of Verhuizen (VT Wonen)

In dit televisieprogramma worden stellen die twijfelen of ze zullen gaan verbouwen of verhuizen, geholpen. Hun huidige woning wordt onder handen genomen en uiteindelijk beslissen ze of ze in hun huidige woning blijven wonen of dat ze gaan verhuizen.

Eigen huis en tuin (RTL)

Een tv-programma dat al heel lang op de buis is en dat gaat over zowel klussen als tuinieren. Klusser Thomas Verhoef en tuinman Tom Groot voeren projecten uit bij mensen thuis. Het programma geeft veel tips en ideeën om zelf mee aan de slag te gaan.

Wil je net zo’n mooie trap als in dat ene woonprogramma? Neem dan contact met ons op. Samen met jou zorgen we voor een verbluffend resultaat! Of vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

trap-inspiratie-opgedaan-in-een-woonprogramma-raquo-stairz-traprenovatie