Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Trapleuning: hout of RVS?

Bij een mooie trap hoort een mooie trapleuning. Deze vormt immers de finishing touch van je open trap of dichte trap. Daarnaast zijn trapleuningen ook nog eens heel belangrijk voor de veiligheid. Ben je op zoek naar een mooie leuning? Stairz Traprenovatie heeft zowel houten trapleuningen als RVS trapleuningen in het assortiment.

trapleuning,rvs trapleuning,vierkante rvs trapleuning,trap betonlook

Trapleuning van RVS

Er is veel vraag naar RVS trapleuningen en dat is niet voor niets. Een leuning van RVS maakt een trap namelijk helemaal af. Daarbij past het uitstekend in bijvoorbeeld een industrieel of modern interieur. Voor wat betreft RVS trapleuningen, kun je bij Stairz Traprenovatie kiezen uit diverse uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een RVS leuning die is gepoedercoat, een vierkante RVS leuning of een ronde uitvoering (zie ook onderstaande afbeelding).

trapleuning,rvs trapleuning,rvs trapleuningen,rvs trapleuning rond,rvs trapleuning vierkant,rvs trapleuning gepoedercoat
RVS-trapleuningen in diverse uitvoeringen…

Wist je trouwens dat het redelijk eenvoudig is om een standaard houten leuning te vervangen door een nieuwe RVS variant? Deze wordt namelijk door ons bevestigd op de gaten van de oude leuning. Scheelt weer stucwerk!

Houten trapleuning

trapleuning,houten trapleuning,houten trap,trapleuning sleutelgatmodel
Een sleutelgatmodel trapleuning…

Houten trapleuning

Of je nu van klassiek houdt of van modern: een leuning van hout past bij iedere stijl. Rond, vierkant of sleutelgatmodel: bij Stairz Traprenovatie is het allemaal mogelijk. En wil je houten trapleuning in dezelfde kleurstelling als je trap? Ook dat is geen enkel probleem bij ons!

Wil je meer informatie over onze trapleuningen? Bel met 0252-508000 of kom langs in onze showroom in Lisse. Wij zijn je graag van dienst!

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

trapleuning-hout-of-rvs-raquo-stairz-traprenovatie