Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Trapleuningen led

Dankzij trapleuningen met led, zorgt u voor een mooi en veilig effect in uw trappenhuis. Val op met een warme uitstraling en kies het kleur licht dat bij uw interieur past. Stairz Traprenovatie in Lisse heeft precies waar u naar op zoek bent. Omdat de leuning op maat wordt gemaakt, past deze perfect op de steunpunten van de oude leuning. De montage gaat een stuk sneller en u hoeft de muur niet na te behandelen om oude steunpunten weg te werken. Kies voor led in uw trapleuningen en creëer optimalere omstandigheden op uw trap.
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

Trapleuningen met led zorgen voor meer veiligheid in huis

Heeft zich ook wel eens verstapt op de trap? Of slaat u ook wel eens een trede over, omdat u deze simpelweg niet gezien heeft? Dat kan anders. Voorzie uw trapleuningen met led en maak traplopen veilig. Vooral voor oude mensen kan het soms lastig zijn om diepte in de schatten wanneer traptreden niet goed verlicht zijn. Dankzij onze trapleuningen met led zijn die problemen verleden tijd.
Vraag een offerte aan voor uw trapleuningen Mail direct naar info@stairz.nl

Krijg het licht dat u wilt hebben

De strips die wij leveren zijn 30 centimeter breed en in diverse standen dimbaar. Op die manier zorgt voor ambiance die past bij ieder moment. Samen met u, zoeken onze professionals naar een stroombron in de buurt van de trapleuningen die van led worden voorzien. Een ander voordeel is de schakelaar van de verlichting. Kiest u voor een tijdschakelaar of een gewone schakelaar? Heeft u liever een bewegingsmelder of wilt u gebruik maken van een afstandsbediening? Dat is helemaal aan u.

Vakkundige montage in heel Nederland en België

Wat voor soort led wilt u in uw trapleuningen? Zoekt u meer warm licht of meer wit licht? Kies voor de ideale oplossing bij u thuis en ga voor verlichting dat geheel brandveilig en zeer zuinig in verbruik is. Wanneer mogen wij onze verlichting met led in uw trapleuningen monteren? Laat ons bij u langskomen in heel Nederland of België en maak een afspraak door te bellen naar 0252-508000.

Andere bezoekers bekeken:

Traprenovatie eiken | Traprenovatie laminaat | Traprenovatie offerte

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

trapleuningen-led-raquo-stairz-traprenovatie