Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Traprenovatie Rotterdam

Kies voor traprenovatie in het Zuid-Hollandse Rotterdam. Stairz Traprenovatie in Lisse neemt uw trap graag onder handen, zodat u kunt genieten van het mooiste resultaat. De vakkundig opgeleide monteurs zorgen in zowel Nederland als België ervoor dat uw oude trap er weer zo goed als nieuw uitziet. Bent u uitgekeken op uw huidige trap of is het model dat u nu heeft aan vervanging toe? Ga dan voor traprenovatie in uw huis in Rotterdam.
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

Traprenovatie in Rotterdam nodig? Kies voor schoonheid én functionaliteit

In de loop der tijd zijn meubelen aan vervanging toe. Zo krijgt uw huis een likje verf of schaft u een nieuw bed aan. Maar denkt u wel eens aan de trap? Wanneer u kiest voor traprenovatie in Zuid-Holland, komen onze vakmensen bij u, in bijvoorbeeld Rotterdam, Leiden of Den Haag, langs om uw trap onder handen te nemen. Daardoor krijgt u niet alleen een mooier resultaat, uw trap is ook direct onderhoudsvrij. Kies voor geluiddemping, antislip en een kras- en stootvast materiaal en knap uw trap maximaal op.
Vraag een offerte aan voor uw traprenovatie Mail direct naar info@stairz.nl

Garantie op kwaliteit

Wij staan achter ons vakmanschap. Wij geloven zelfs zo in onze zaken, dat wij u vele jaren garantie geven op doorslijtplekken. Op die manier hoeft u zich ook met kinderen of huisdieren geen zorgen te maken. Wilt u een nog beter beeld krijgen van wat wij u te bieden hebben? Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom om langs te komen in onze showroom in de Meer en Duin 78 in Lisse. Heeft u nog vragen voor onze professionals? Geen probleem! U kunt ze bereiken via 0252-508000.

Andere bezoekers bekeken:

Wenteltrap renoveren | Nieuwe trap | Pvc trap bekleden

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

traprenovatie-rotterdam-raquo-stairz-traprenovatie