Traprenovatie Rotterdam - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Traprenovatie Rotterdam

Kies voor traprenovatie in het Zuid-Hollandse Rotterdam. Stairz Traprenovatie in Lisse neemt uw trap graag onder handen, zodat u kunt genieten van het mooiste resultaat. De vakkundig opgeleide monteurs zorgen in zowel Nederland als België ervoor dat uw oude trap er weer zo goed als nieuw uitziet. Bent u uitgekeken op uw huidige trap of is het model dat u nu heeft aan vervanging toe? Ga dan voor traprenovatie in uw huis in Rotterdam.

In Nederland en België

Onderhoudsvrij

Transparante offerte

Traprenovatie in Rotterdam nodig? Kies voor schoonheid én functionaliteit

In de loop der tijd zijn meubelen aan vervanging toe. Zo krijgt uw huis een likje verf of schaft u een nieuw bed aan. Maar denkt u wel eens aan de trap? Wanneer u kiest voor traprenovatie in Zuid-Holland, komen onze vakmensen bij u, in bijvoorbeeld Rotterdam, Leiden of Den Haag, langs om uw trap onder handen te nemen. Daardoor krijgt u niet alleen een mooier resultaat, uw trap is ook direct onderhoudsvrij. Kies voor geluiddemping, antislip en een kras- en stootvast materiaal en knap uw trap maximaal op.

Garantie op kwaliteit

Wij staan achter ons vakmanschap. Wij geloven zelfs zo in onze zaken, dat wij u vele jaren garantie geven op doorslijtplekken. Op die manier hoeft u zich ook met kinderen of huisdieren geen zorgen te maken. Wilt u een nog beter beeld krijgen van wat wij u te bieden hebben? Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom om langs te komen in onze showroom in de Meer en Duin 78 in Lisse. Heeft u nog vragen voor onze professionals? Geen probleem! U kunt ze bereiken via 0252-508000.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!