Wenteltrap renoveren - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Wenteltrap renoveren

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw wenteltrap te laten renoveren? Net zoals uw meubilair, kan uw trap eens in de zoveel tijd ook een opknapbeurt gebruiken. Schakel de hulp in van Stairz Traprenovatie in Lisse en kies voor traprenovatie van uw wenteltrap, zodat u verzekerd bent van een prachtig resultaat.

In Nederland en België
Onderhoudsvrij
Transparante offerte

Pak uw trap aan en kies ervoor om uw wenteltrap te laten renoveren

Het maakt niet uit hoeveel wenteltrappen u in huis heeft, vaak staan de trappen duidelijk in het zicht. Of uw trap nu in de hal of midden in de woonkamer geplaatst is, ook een trap moet er tiptop uitzien. Laat uw wenteltrap renoveren en kies voor een traprenovatie van de hoogste kwaliteit, uitgevoerd in heel Nederland en België.

De pluspunten wanneer u een wenteltrap laat renoveren

Als u voor traprenovatie van uw wenteltrap kiest, zijn er tal van voordelen verbonden aan het onderhoud. Naast een prachtig resultaat, uitgevoerd door opgeleide monteurs, is het renoveren van een wenteltrap ook functioneel. Zo is uw trap kras- en stootvast, brengen wij antislip aan en is uw gerenoveerde trap geheel onderhoudsvrij. Wij zijn zelfs zo zeker van onze dienstverlening, dat wij u vele jaren garantie aanbieden op de traprenovatie van de wenteltrap.

Kom naar onze showroom!

Heeft u nog geen idee in wat voor stijl u uw wenteltrap wilt laten renoveren? Dat is geen probleem. Kom van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in de Meer en Duin 78 in Lisse en laat u adviseren over de beste mogelijkheden. Heeft u nog vragen voor ons? Dan kunt u ons bereiken via 0252-508000.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Telefoon