Wat kost een traprenovatie? - Stairz Traprenovatie
Favicon

Wat kost een traprenovatie eigenlijk?

Wat kost een traprenovatie?

Als u voor een traprenovatie kiest, dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. Met andere woorden: u wilt graag weten waar u aan toe bent. Stairz Traprenovatie in Lisse begrijpt dat goed en daarom zijn wij open over onze prijzen. Om een duidelijk beeld te scheppen van de kosten van een complete traprenovatie, is het van belang om eerst uw wensen duidelijk in kaart te brengen.

Op zoek naar traprenovatie? Onze adviseurs berekenen eenvoudig de kosten

Voordat u overgaat tot een traprenovatie, wilt u natuurlijk eerst antwoord op de vraag: “wat kost een traprenovatie?”. In één oogopslag wilt u kunnen zien wat u kunt verwachten. Stairz Traprenovatie begrijpt dit. Onze adviseurs geven u dan ook graag meer duidelijkheid over wat u kunt verwachten, op een geheel transparante manier. Echter: om een eerlijke prijs te kunnen geven, hebben wij eerst van u antwoord nodig op een aantal vragen. Wilt u bijvoorbeeld alleen de treden en stootborden laten vervangen of wilt u de complete dichte trap of open trap laten renoveren? En hoe zit het met de wangen van de trap, de trapleuning en een eventuele balustrade? Stuk voor stuk vragen die de totale kosten van een traprenovatie beïnvloeden. Het is dan ook belangrijk om hier eerst een antwoord op te hebben.

Hoe gaat een trapspecialist te werk?

Naast dat u antwoord wilt op de vraag ‘wat kost een traprenovatie’ vraagt u zich natuurlijk ook af hoe een traprenovatie nu precies in zijn werk gaat. Wij leggen dit graag aan u uit. Van alle onderdelen van de trap die bekleed moeten worden, maken wij exacte kopieën: ook wel ‘mallen’ genoemd. De mallen worden gebruikt om de overzettreden op maat te maken. Nadat dit alles is gebeurd, wordt alles nauwkeurig gecontroleerd. Voor het plaatsen van de overzettreden wordt gebruikgemaakt van een speciale, geluiddempende polyurethaanlijm (PU-lijm). Als alles is bevestigd, werken wij alles netjes af en maken we het geheel keurig schoon. Wist u trouwens dat wij al binnen één dag een trap kunnen renoveren? Hierdoor kunt u dezelfde dag nog gebruikmaken van uw nieuwe trap!

Traprenovatie met overzettreden

Onze overzettreden zijn van hoge kwaliteit, waardoor u lange tijd kunt genieten van het resultaat. De overzettreden zijn laminaatdelen, die versterkt zijn met een kunststof kern. Hierdoor zijn de delen bestand tegen hoge druk en hebben ze een stootvaste eigenschap. De transparante toplaag is voorzien van aluminiumsulfaat, wat de laag ijzersterk en antislip maakt. Als u op zoek bent naar een oplossing tegen intensieve slijtage en lage kosten, kiest u voor traprenovatie met overzettreden.

Van klassieke tot moderne trap

Waar houdt u van? Ons assortiment overzettreden bestaat uit allerlei stijlen, zoals klassiek, trendy en vintage. Wij hebben tijdloze dessins en kleuren die in ieder interieur kunnen worden toegepast. De prachtige houten varianten hebben een natuurlijke uitstraling en geven uw interieur sfeer en warmte.
Bekijk onze collectie online of kom eens langs in onze showroom in Lisse. Hier kunt u allerlei stalen met voorbeelden in het echt zien. Onze specialisten komen ook bij u thuis. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken wij samen met u de mogelijkheden. In een overzichtelijke prijsopgave zetten wij alle kosten voor u op een rij, zodat u precies antwoord krijgt op de vraag‘wat kost een traprenovatie? Stairz Traprenovatie zorgt er vervolgens voor dat uw trap prachtig wordt gerenoveerd. Op die manier weet u altijd precies wat een traprenovatie kost.

Kom er eenvoudig achter wat de kosten van traprenovatie zijn

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor traprenovatie. Bent u uitgekeken op het ouderwetse tapijt? Wilt u graag een onderhoudsvrije trap? Is de trap van uw nieuwe woning niet naar wens? Of bent u gewoon toe aan iets anders? Kies dan voor een traprenovatie met overzettreden en profiteer van verschillende voordelen. Zo is Stairz Traprenovatie binnen een dag klaar met het vernieuwen van uw trap. Maar ook de volgende kenmerken zijn van toepassing op ons bedrijf:

Alles is direct uit voorraad leverbaar
Vakkundige montage
Antislip
Traprenovatie door heel Nederland en België
Totaalconcept mogelijkheden

Het mooie aan traprenovatie, is dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Stairz Traprenovatie renoveert open, betonnen en dichte trappen met de mooiste overzettreden. Bent u benieuwd naar onze oplossing voor uw trap? Vraag dan onze brochure aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0252-508000.

Onderhoudsvrij en jarenlang mooi

Een traprenovatie heeft veel voordelen. Een van die voordelen is dat u nauwelijks onderhoud heeft aan een gerenoveerde trap. U hoeft de trap namelijk alleen maar af te nemen met een vochtige doek. U kunt de traptreden schoonmaken, maar dit hoeft niet per se.
Naast dat uw trap onderhoudsvrij is, blijft deze ook jarenlang mooi. Dit heeft o.a. te maken met de harde toplaag van de overzettreden.
Stairz Traprenovatie renoveert al jarenlang dagelijks trappen. Met ons trede-over-trede-systeem zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste traprenovatiebedrijven in Nederland. Het gedreven team bestaat uit klantgerichte professionals die elke dag weer eropuit trekken om onze klanten optimaal te bedienen in Nederland en België. Wij zetten alles in het werk voor een prachtige traprenovatie!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!