Wat kost een traprenovatie? - Stairz Traprenovatie

Wat kost een traprenovatie?

Als u voor traprenovatie kiest, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn? Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent. Stairz Traprenovatie in Lisse begrijpt dat goed. Daarom zijn wij open over onze prijzen. Om een duidelijk beeld te scheppen van de kosten van een complete traprenovatie, is het eerst van belang om uw wensen duidelijk in kaart te brengen.

In Nederland en België

Onderhoudsvrij

Transparante offerte

Op zoek naar traprenovatie? Onze adviseurs berekenen eenvoudig de kosten

Wanneer uw wilt weten wat een traprenovatie kost, wilt u in een oogopslag kunnen zien wat u kunt verwachten. Bij ons is dat zeker het geval. Wilt u bijvoorbeeld alleen de treden en stootborden laten vervangen of betreft het een open trap die rondom bekleed moet worden? En wat dacht u van de bekleding van de wangen en balusters? Stuk voor stuk vragen die de totale kosten van traprenovatie beïnvloeden en waar onze adviseurs u meer duidelijkheid over kunnen geven. En dat natuurlijk op een geheel transparantie manier.

Kom er eenvoudig achter wat de kosten van traprenovatie zijn

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor traprenovatie. Bent u uitgekeken op het ouderwetse tapijt? Wilt u graag een onderhoudsvrije trap? Is de trap van uw nieuwe woning niet naar wens? Of bent u gewoon toe aan iets anders? Kies dan voor een traprenovatie met overzettreden en profiteer van verschillende voordelen. Zo is Stairz Traprenovatie binnen een dag klaar met het vernieuwen van uw trap. Maar ook de volgende kenmerken zijn van toepassing op ons bedrijf:

Alles is direct uit voorraad leverbaar

Vakkundige montage

Antislip

Traprenovatie door heel Nederland en België

Totaalconcept mogelijkheden

Het mooie aan traprenovatie, is dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Stairz Traprenovatie renoveert open, betonnen en dichte trappen met de mooiste overzettreden. Bent u benieuwd naar onze oplossing voor uw trap? Vraag dan onze brochure aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0252-508000.

Traprenovatie met overzettreden

Onze overzettreden zijn van hoge kwaliteit, waardoor u lange tijd kunt genieten van het resultaat. De overzettreden zijn laminaatdelen, die versterkt zijn met een kunststof kern. Hierdoor zijn de delen bestand tegen hoge druk en hebben een stootvaste eigenschap. De transparante toplaag is voorzien van aluminiumsulfaat, wat de laag ijzersterk en antislip maakt. Als u op zoek bent naar een oplossing tegen intensieve slijtage en lage kosten, kiest u voor traprenovatie met overzettreden.

Hoe gaat een trapspecialist te werk?

Van ieder te bekleden onderdeel van de trap worden exacte kopieën, ofwel mallen, gemaakt. Deze mallen dienen als voorbeeld, zodat een monteur deze exact na kan maken. De overzettreden worden overtrokken met de mallen. Nadat alle onderdelen op maat gemaakt zijn, worden deze gecontroleerd. Als alle laminaatdelen passen, worden deze verlijmd met een speciale polyurethaanlijm. De PU-lijm zorgt ervoor dat er een flexibele laag tussen de trap en de overzettreden komt, waardoor loopgeluid wordt gedempt. Als alle onderdelen bevestigd zijn, kitten wij alles af om het daarna schoon te maken. Het renoveren van uw trap doen wij al in één dag, zodat u diezelfde dag weer gebruik kunt maken van een nieuwe trap.

Verschillende stijlen

Waar houdt u van? Ons assortiment overzettreden bestaat uit allerlei stijlen, zoals klassiek, trendy en vintage. Wij hebben tijdloze dessins en kleuren die in ieder interieur kunnen worden toegepast. De prachtige houten varianten hebben weer een natuurlijke uitstraling en geven uw interieur sfeer en warmte.

Bekijk onze collectie online of kom eens langs in onze showroom in Lisse. Hier kunt allerlei stalen met voorbeelden in het echt zien. Onze specialisten komen ook bij u thuis. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zetten alle kosten voor u op een rij in een overzichtelijke prijsopgave, zodat u exact weet wat uw traprenovatie gaat kosten. Stairz Traprenovatie zorgt er vervolgens voor dat uw trap prachtig wordt gerenoveerd. Op die manier weet u altijd precies wat een traprenovatie kost.

Onderhoudsvrij en jarenlang mooi

Een gerenoveerde trap schoonmaken is heel eenvoudig. Dat doet u gewoon met een vochtige doek. Stof, vuil en strepen verdwijnen heel gemakkelijk. Ook kunt u de treden stofzuigen, maar in principe is dit niet nodig. Een vochtige doek is voldoende en bovendien ook veiliger dan het stofzuigen van de treden. Uw trap blijft jarenlang als nieuw, dankzij de harde toplaag.

Stairz Traprenovatie renoveert al jarenlang dagelijks trappen. Met ons trede-over-trede-systeem zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste traprenovatiebedrijven in Nederland. Het gedreven team bestaat uit klantgerichte professionals die elke dag weer eropuit trekken om onze klanten optimaal te bedienen in Nederland en België. Wij zetten alles in het werk voor een prachtige traprenovatie.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Telefoon *