Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Wat kost een traprenovatie?

Om een duidelijk beeld te scheppen van het kosten plaatje van een complete traprenovatie is het eerst van belang om uw wensen duidelijk in kaart te brengen.

Onze adviseur berekent graag de kosten voor uw traprenovatie!

Wilt U alleen de treden en stootborden of betreft het een open trap die rondom bekleed gaat worden. En wat dacht U van de bekleding van de wangen en balusters? Stuk voor stuk vragen die de totale kosten van traprenovatie beïnvloeden en waar onze adviseurs U meer duidelijkheid over kunnen geven.

Wilt u exact weten wat een traprenovatie kost? vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend advies gesprek.

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor traprenovatie. Bent u uitgekeken op het ouderwetse tapijt? Wilt u graag een onderhoudsvrije trap? Is de trap van uw nieuwe woning niet naar wens? Of bent u gewoon toe aan iets anders?

Kies dan voor een traprenovatie met overzet-treden en profiteer dan van de voordelen. Zo is Stairz binnen één dag klaar met het vernieuwen van uw trap. Maar ook de volgende kenmerken zijn van toepassing op ons bedrijf:

  • alles is direct uit voorraad leverbaar
  • vakkundige montage
  • 20 jaar garantie
  • Anti Slip
  • grote showroom in Lisse
  • traprenovatie door heel Nederland en in België
  • totaalconcept mogelijkheden

Het mooie aan traprenovatie is dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Stairz renoveert dichte trappen, open trappen en betonnen trappen en dan doen wij met overzet-treden. Bent u benieuwd naar onze oplossing voor uw trap? Vraag dan onze brochure aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op 0252 – 508000

Traprenovatie met overzet treden

Wat kost een traprenovatieOnze overzet-treden zijn van hele hoge kwaliteit en u beleeft er gegarandeerd minimaal 20 jaar plezier van. De overzet-treden zijn laminaatdelen, die versterkt zijn met een kunststof kern. Hierdoor zijn de delen bestand tegen hoge druk en tevens stootvast. De transparante toplaag is voorzien van aluminium-sulfiet, wat de laag ijzersterk en antislip maakt.

Als u op zoek bent naar een oplossing tegen intensieve slijtage van uw traptreden? Kies dan voor een traprenovatie met overzet-treden.

Hoe gaat een trapspecialist te werk?

Van ieder te bekleden onderdeel van de trap worden exacte kopieën, ofwel mallen, gemaakt. Deze mallen dienen als voorbeeld, zodat een monteur deze exact na kan maken. De overzet-treden worden overtrokken met de mallen.

Nadat alle onderdelen op maat gemaakt zijn, worden deze gecontroleerd. Als alle laminaatdelen passen, worden deze verlijmd met een speciale polyurethaanlijm. De PU lijm zorgt er voor dat er een flexibele laag tussen de trap en de overzet-treden komt, waardoor loopgeluid enorm wordt gedempt.

Als alle onderdelen bevestigd zijn, kitten wij alles af en maken alles schoon.

Het renoveren van uw trap doen wij al in één dag, zodat u diezelfde dag weer gebruik kunt maken van een nieuwe trap.

Verschillende stijlen

Waar houdt u van? Ons assortiment overzet-treden bestaat uit allerlei stijlen, zoals klassiek, trendy, en vintage. Wij hebben tijdloze dessins en kleuren die in ieder interieur kunnen worden toegepast. De mooie hout-decoren hebben een natuurlijke uitstraling en geven uw interieur sfeer en warmte.

Bekijk onze collectie online of kom eens langs in onze showroom in Lisse. Hier kunt allerlei stalen met voorbeelden in het echt zien. Onze specialisten komen ook bij u thuis. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zetten alle kosten voor op een rij in een overzichtelijke prijsopgave, zodat u exact weet wat uw traprenovatie gaat kosten. Stairz zorgt er vervolgens voor dat uw trap prachtig wordt gerenoveerd.

Onderhoudsvrij en jarenlang mooi

Een gerenoveerde trap schoonmaken is heel eenvoudig. Dat doet u gewoon met een vochtige doek. Stof, vuil en strepen verdwijnen heel gemakkelijk. Ook kunt u de treden stofzuigen, maar in principe is dit niet nodig. Een vochtige doek is voldoende en bovendien ook veiliger dan het stofzuigen van de treden. Uw trap blijft jarenlang als nieuw, dankzij de harde toplaag.

Stairz renoveert al jarenlang dagelijks trappen. Met ons trede over trede systeem zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste traprenovatie bedrijven in Nederland. Het gedreven team bestaat uit klantgerichte professionals die elke dag weer er op uit trekken onze klanten optimaal te bedienen in Nederland en België. Wij zetten alles in het werk voor een prachtige traprenovatie.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.