Trapleuning LED - Stairz Traprenovatie Traprenovatie
Favicon

Trapleuning LED

Ga voor nog meer sfeer in huis en neem een trapleuning met led verlichting. Stairz Traprenovatie in
Lisse heeft precies het type verlichting dat u zoekt voor vrijwel ieder materiaal leuning. Zet uw trap
letterlijk in de spotlights en zorg ervoor dat het geheel prachtig verlicht wordt. De specialisten komen
in heel Nederland en België bij u langs, zodat uw trap de aandacht krijgt die het verdiend.

In Nederland en België
Onderhoudsvrij
Transparante offerte

Uw trap is de rode draad van uw huis

De trap staat met alle verdiepingen in uw huis in verbinding. Daarom is het belangrijk om aan het onderhoud en de aankleding van uw trap te denken. Geef iets extra’s aan uw trap en laat een trapleuning met led verlichting installeren voor een spetterend resultaat. Wilt u de verlichting eerst graag in het echt zin? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom, of bel voor vragen naar 0252-508000.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!