Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Trap laten bekleden

Als u uw trap opnieuw wilt laten bekleden, bent u zeker van een tal van voordelen. Laat eenvoudig uw versleten materiaal vervangen of zorg gemakkelijk voor een nieuw en trendy resultaat. Stairz Traprenovatie in Lisse helpt u hiermee. De specialist heeft de kleuren en materialen, die bij uw interieur aansluiten. Wilt u uw trap opnieuw laten bekleden? Lees dan snel verder!
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

Kies ervoor om uw trap opnieuw te laten bekleden

Bij ons maakt het niet uit wat voor type trap u heeft. Met het grootste gemak pakken wij het project met beide handen aan, zodat u het beste resultaat krijgt. Of u nu graniet, betongrijs of natuur eiken zoekt, wij hebben de trapbekleding voor uw open en dichte trap. Doordat onze materialen onderhoudsvrij zijn, heeft u er de komende 20 jaar in ieder geval geen omkijken meer naar. Dat is dezelfde tijd, als dat wij garantie geven over trap die u door ons heeft laten bekleden.
Vraag een offerte aan voor uw trap Mail direct naar info@stairz.nl

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Kies voor de ideale oplossing om uw trap te laten bekleden. Dankzij een geluiddempend en kras- en stootvast resultaat, ervaart u alleen maar voordelen aan de traprenovatie. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Kom van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Lisse of neem contact met ons op door te bellen naar 0252-508000. Laat ons bij u langskomen in heel Nederland en België en knap uw trappenhuis eens grondig op. Op welke manier wilt u uw trap laten bekleden?

Andere bezoekers bekeken:

Trapleuning led | Trapleuningen led | Traprenovatie eiken

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

trap-laten-bekleden-raquo-stairz-traprenovatie