Trap laten bekleden - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Trap laten bekleden

Als u uw trap opnieuw wilt laten bekleden, bent u zeker van een tal van voordelen. Laat eenvoudig uw versleten materiaal vervangen of zorg gemakkelijk voor een nieuw en trendy resultaat. Stairz Traprenovatie in Lisse helpt u hiermee. De specialist heeft de kleuren en materialen, die bij uw interieur aansluiten. Wilt u uw trap opnieuw laten bekleden? Lees dan snel verder!

In Nederland en België

Onderhoudsvrij

Transparante offerte

Kies ervoor om uw trap opnieuw te laten bekleden

Bij ons maakt het niet uit wat voor type trap u heeft. Met het grootste gemak pakken wij het project met beide handen aan, zodat u het beste resultaat krijgt. Of u nu graniet, betongrijs of natuur eiken zoekt, wij hebben de trapbekleding voor uw open en dichte trap. Doordat onze materialen onderhoudsvrij zijn, heeft u er de komende 20 jaar in ieder geval geen omkijken meer naar. Dat is dezelfde tijd, als dat wij garantie geven over trap die u door ons heeft laten bekleden.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Kies voor de ideale oplossing om uw trap te laten bekleden. Dankzij een geluiddempend en kras- en stootvast resultaat, ervaart u alleen maar voordelen aan de traprenovatie. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Kom van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Lisse of neem contact met ons op door te bellen naar 0252-508000. Laat ons bij u langskomen in heel Nederland en België en knap uw trappenhuis eens grondig op. Op welke manier wilt u uw trap laten bekleden?

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!