Trap laten bekleden door Stairz Traprenovatie
Favicon

Trap laten bekleden

Is uw trapbekleding versleten of is uw trap toe aan een nieuwe uitstraling? Laat ons uw trap bekleden voor een nieuw en trendy resultaat. Onze professionals geven uw trap binnen een dag een nieuwe look, precies in de gewenste kleuren en met twintig jaar garantie. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden!

Welke soorten trapbekleding zijn er bij Stairz?

De specialisten van Stairz zullen uw trap met PVC bekleden en voorzien van een krasvaste laag van HPL (High Pressure Laminate). U kunt voor alleen overzettreden en stootborden kiezen, maar u kunt ook de ‘wangen’ van de trap laten meenemen voor een volledige traprenovatie. U heeft keuze uit verschillende looks als u uw trap opnieuw laat bekleden, enkele opties zijn:

Diverse soorten en kleuren hout

Ga voor een warme donkere kleur voor uw trapbekleding of kies voor een andere uitstraling met een moderne white wash.

stootborden,witte stootborden,eiken trap,bruin met witte trap,stairz traprenovatie
Betonlook

Bij een industriële inrichting is een trap met een betonnen uitstraling perfect. Kies uit verschillende tinten beton zodat de trap helemaal bij de rest past.

trapgat schilderen,beton trap,betonnen trap,beton overzettreden,stairz traprenovatie
Alle kleuren zijn mogelijk

Ga voor stijlvol zwart, glanzend wit of kies juist voor een kleur die in het oog springt en maak van uw trap een echte eyecatcher.

Witte Traprenovatie In Huizen

Wat zijn de kosten van nieuwe trapbekleding?

Bent u benieuwd wat het kost om uw trap door ons te laten bekleden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Kies voor de praktische oplossing om uw trap te laten bekleden. Dat zorgt voor veelgeluiddemping en kras- en stootvastheid. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over uw trap laten bekleden. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die we u kunnen bieden. U kunt ons ook bellen op 0252-508000 voor direct contact. Wij komen graag bij u langs in Nederland of België om uw trap grondig op te knappen.

Wat kan Stairz traprenovatie voor u betekenen?

Uw trap laten bekleden is een mooie oplossing voor een nieuwe trap waarbij u snel resultaat ziet. Twijfelt u over wat u precies zou willen? Onze adviseur komt graag met kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!