Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Stairz Traprenovatie Showroom

In Lisse, in het hart van de bollenstreek, vindt u de geheel vernieuwde traprenovatie showroom van Stairz. In onze showroom kunt u terecht als u op zoek bent naar een oplossing voor uw trap of meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden van een traprenovatie door Stairz.

Een traprenovatie van Stairz begint in de showroom

In onze showroom kunt u rustig rondkijken en inspiratie op doen voor uw trap. Onze adviseurs informeren u over het product en helpen u bij het kiezen van een mooi decor voor uw trap. Wij hebben diverse stalen met voorbeelden, zodat u op uw gemak kunt kijken welke treden u mooi vindt. Dit kunnen wij tevens bij u thuis laten zien, zodat u een goede indruk heeft van de trap na onze traprenovatie.

U kunt ons bezoeken op het volgende adres:

Stairz Traprenovatie

Meer en Duin 78
2163 HC Lisse
T 0252-508000

nieuwe locatie stairz traprenovatie

Stairz traprenovatie

Openingstijden showroom:
Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Een traprenovatie door Stairz

  • jarenlange ervaring
  • gespecialiseerd in traprenovatie met uniek trede over trede systeem
  • grote showroom waarin alle mogelijkheden van traprenovatie te zien zijn
  • 20 jaar garantie op doorslijten van de toplaag
  • klantgerichte, vakkundige professionals
  • vast montageteam
  • 100 procent tevredenheidsgarantie
  • totaalconcept mogelijkheden

Traprenovatie showroom

Als u een traprenovatie wilt laten uitvoeren, dan kunt u in onze showroom alle verschillende mogelijkheden bekijken en bespreken met onze medewerkers. Bij Stairz leveren wij een trap in elke gewenste stijl. Of u nu een traprenovatie in een klassieke, vintage of trendy stijl wilt, in onze showroom ziet u het allemaal.

Waarom een traprenovatie?

Een trap wordt veel gebruikt. Dagelijks loopt u regelmatig over dezelfde plekken naar boven en beneden. Hierdoor slijt het loopvlak uiteindelijk. Om uw trap er weer als nieuw uit te laten zien, kunt u kiezen voor een traprenovatie.

Bij een traprenovatie maken wij gebruik van het trede over trede systeem. Wij plaatsen speciale overzettreden over uw bestaande trap. Deze overzettreden bestaan uit één stuk en zijn opgebouwd uit: een HDF geperst houten drager, een vol kunststof basislaag, de kleur-/dessinlaag en als laatste de toplaag. Deze toplaag is antislip en slijtvast.

Renovatie dichte trap

Bij een dichte trap plaatsen wij zogenoemde overzettreden over de bestaande trap. Bij een traprenovatie van een dichte trap is het ook mogelijk om de zijkanten opnieuw te bekleden. Dit is vooral interessant wanneer er voorheen tapijt op de trap heeft gezeten. Door een complete traprenovatie uit te voeren is uw trap weer als nieuw. Wilt u weten hoe zo’n traprenovatie eruit kan komen te zien? Kom dan langs in onze showroom in Lisse.

Renovatie open trap

Ook een traprenovatie voor een open trap is voor ons geen enkel probleem. Bij een renovatie van een open trap kunt u kiezen uit een enkelzijdige renovatie, of een totale renovatie. Uiteraard kunt u in onze showroom het verschil in traprenovatie op uw gemak bekijken.

Bij een enkelzijdige renovatie plaatsen wij een overzettrede op de trap. De onderkant en een deel van de achterkant zult u zelf moeten schilderen. Een andere mogelijkheid is om de complete trede van de trap opnieuw te bekleden. Met deze renovatie krijgt uw trap een prachtig nieuwe uitstraling.

Uw trap laten renoveren?

Als u uw trap wilt laten renoveren dan bent u bij Stairz aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van uw trap, door middel van het unieke trede over trede systeem.

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom om samen met ons te kijken wat de beste traprenovatie voor uw trap is. Uiteraard komen onze adviseurs graag bij u thuis voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hierna kunt u een prijsopgaaf krijgen, zodat u exact weet wat uw traprenovatie gaat kosten. Stairz zorgt er vervolgens voor dat uw trap prachtig wordt gerenoveerd zonder dat u er zelf last van heeft. Zelfs de rommel ruimen wij voor u op.

 

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

traprenovatie-showroom-van-stairz-in-lisse