Bekijk onze projecten - Stairz Traprenovatie Lisse
Favicon

Projecten

 

Welkom op onze projectenpagina, de plek waar uw droomtrap tot leven komt! Bent u op zoek naar inspiratie voor nieuwe trapbekleding? Klik dan hieronder rond tussen de verschillende voorbeelden van traprenovaties die we hebben uitgevoerd. Deze foto's van eerder gerealiseerde projecten geven een duidelijk beeld van wat er allemaal mogelijk is en hoe het uiteindelijke resultaat eruit ziet. Bekijk de voorbeelden voor trapbekleding voor de beste traprenovatie-ideeën voor uw trap.

Zit er iets tussen wat u mooi lijkt, of heeft u juist een heel ander idee voor uw traprenovatie? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee over hoe we uw trap opnieuw kunnen bekleden. Uw trap, ons vakmanschap, samen maken we het mogelijk!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!