Projecten

Beton grijs is de nieuwe trend in traprenovatie

Grijs is de trend van nu, er zijn echter zo veel mogelijkheden. De combinatie met uw bestaande interieur blijkt altijd lastig te zijn wanneer U al veel hout elementen in uw huis heeft aangebracht. De combinatie met beton grijs is echter een schot in de roos voor iedere traprenovatie.

Wit Noten traprenovatie in Hazerwoude

In een zeer modern ingericht huis in Hazerswoude Rijndijk hebben de monteurs van stairz een wit noten traprenovatie uitgevoerd. De treden zijn in dit geval voorzien van een antislip profiel in een bijpassend licht grijze kleur. Ondanks dat een antislip profiel niet noodzakelijk is bij de laminaat traptreden is dit zeer wel mogelijk.

Volledig trappenhuis gerenoveerd met Beton Grijs

In dit authentieke pand is het volledige trappenhuis gerenoveerd. Zoals U kunt zien is het ouderwetse uiterlijk aan een complete metamorfose ondergaan waardoor het er nu weer jaren tegen aan kan. De eigenaren van dit pand vonden het hoog tijd om na 30 jaar trouwe dienst de boel eens stevig aan te pakken.

Traprenovatie van 3 authentieke trappen in Den haag

Bij de familie Deunhouwer in Denhaag hebben wij maar liefst drie trappen en twee overlopen mogen renoveren en het resultaat mag er zijn. Er is gekozen voor een combinatie van Berg Eiken traptreden in combinatie met witte stootborden. Het schilderwerk is zelf gedaan. Daarnaast moesten er mooie aansluitingen op de bestaande parketvloeren gemaakt worden op twee overlopen. Dit is uitgevoerd in Eiken en naturel geolied.

NIEUW! Wenteltrappen

Ook voor de renovatie van wentel trappen kunt U tegenwoordig bij ons terecht. De treden worden vooraf vervaardigd uit hetzelfde hoogwaardige materiaal als de overzet treden die wij gebruiken.

Graniet geborstelde traprenovatie in Noordwijkerhout

Onlangs heeft Stairz traprenovatie een prachtige graniet traprenovatie in Noordwijkerhout opgeleverd. Door schade was de Trap behoorlijk beschadigd  en wilde men kijken welke mogelijkheden Stairz traprenovatie kon bieden.

Graniet geborsteld met RAL9010 stootborden

Bij de heer Saarloos in Ridderkerk hebben wij 2 prachtige trappen mogen maken in het decor Graniet geborsteld in combinatie met witte RAL9010 stootborden.

Gekalkt Eiken traprenovatie Maasbracht

Eiken gekalkt is een decor traprenovatie wat bijna in ieder interieur perfect aansluit. Het houtdecor is rustig en geeft een lichte maar toch warme uitstraling. De grijzige gloed zorgt er tevens voor dat de trap er eigentijds uitziet en weer jaren mee kan in de huidige trend.

Dichte en open trap in Nieuw Vennep

Onlangs hebben de monteurs van Stairz traprenovatie twee prachtige Vulkaan eiken traprenovaties gemonteerd in het Getsewoud, een mooie nieuwbouw wijk in Nieuw Vennep.

Eiken traprenovatie Leiden

In het centrum van Leiden is een nieuwbouw woning voorzien van een Zand Eiken decor. De trap van begane grond naar de eerste etage is voorzien van witte stootborden en de trap naar de 2e etage is een open trap welke rondom is bekleed.

Natuur Eiken traprenovatie in het centrum van Utrecht

Alweer enige tijd geleden hebben de specialisten van Stairz trap Renovatie twee schitterende trappenhuizen compleet gerenoveerd in het hartje van Utrecht.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!