Uw nieuwbouwhuis trap laten bekleden? Kies voor Stairz!
Favicon

Laat uw nieuwbouwhuis trap bekleden door Stairz

Is uw nieuwbouwhuis net opgeleverd, maar moet de trap nog worden afgewerkt? Laat uw nieuwbouwhuis trap afwerken door ons. We maken van uw trap een mooi onderdeel van uw huis, dat perfect past bij de rest. Welke stijl u ook mooi vindt, onze specialisten denken met u mee om uw trap hierbij te laten passen.

Neem contact op!

Wilt u dat wij uw nieuwbouwhuis trap gaan bekleden? Neem contact op! We komen graag langs bij u thuis om de mogelijkheden te bekijken. Of kom langs in onze showroom om allerlei voorbeelden te zien. Liever direct iemand aan de lijn om uw vragen te stellen? Bel ons dan op telefoonnummer 0252-508000.

Laat uw nieuwbouwhuis trap snel en professioneel bekleden

Bij de aanschaf van een nieuwbouwhuis komt heel veel kijken. Er moet ontzettend veel worden uitgezocht en er moeten veel beslissingen worden genomen. Wij kunnen u volledig ontzorgen wat betreft uw trap. Zoek uit wat u mooi vindt en wij doen de rest. Onze monteurs werken razendsnel, binnen een dag is de trap van uw nieuwbouwhuis bekleed en helemaal klaar voor gebruik. Benieuwd hoe we de trap in uw nieuwbouwhuis kunnen omtoveren tot een mooi onderdeel van de woning? Neem dan contact op met onze specialisten.

Vurenhouten trap in uw nieuwbouwhuis? Geen probleem!

Is in uw nieuwbouwhuis een trap van vurenhout geplaatst? Ook deze kunnen we direct voor u bekleden. Vurenhouten trappen kunnen vaak nog wat krimpen als ze net in de woning staan, hout is nu eenmaal een natuurproduct dat altijd wat kan werken. Dit is echter geen probleem als wij de traprenovatie voor u uitvoeren. Laat uw trap direct renoveren en geniet vanaf het moment dat u in uw nieuwe huis woont van een prachtige trap.

Extra opties voor uw nieuwbouwhuis trap

Naast het afwerken van uw nieuwbouwhuis trap, zijn er ook nog vele extra’s mogelijk die u helemaal kunt afstemmen op uw persoonlijke smaak. Denk bijvoorbeeld aan:

De stootborden

Wilt u deze in dezelfde kleur als de treden voor een rustig effect of juist in een contrasterende kleur voor een opvallende uitstraling?

eiken houten trap,eiken houten traprenovatie,autumn oak trap,stairz traprenovatie

De trapleuning

Kies voor een trapleuning met een houtlook die past bij de trap of maak het geheel wat stoerder door voor een RVS-trapleuning te kiezen.

Projecten Interieurstyling

Trapverlichting

Geef uw trap een luxe upgrade met trapverlichting. Kies ervoor om de verlichting in de treden te plaatsen of in de wangen van de trap.

Traprenovatie Stairz Haarlem State Black

Kies voor een traprenovatie in uw nieuwbouwhuis door Stairz

Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij de juiste partij om uw nieuwbouwhuis trap te bekleden. Wij luisteren naar al uw wensen en komen zodra alles is uitgezocht snel bij u langs om de trap te monteren. U heeft dan binnen een dag een prachtige trap waar u tientallen jaren van zal genieten.

Mooie woorden van tevreden klanten

Paula van der Hoeven

10

Heel prettige medewerkers die elke dag alles keurig opruimde zodat we nog wat leefruimte hadden. Ze hebben een prachtige trap gemaakt, maar ook de hele bovenverdieping van laminaat voorzien!

Martin-ten Hoeve

Altijd vriendelijk en snel geholpen. Verlenen goede en snelle service.

Marianne Kruijswijk

Zeer mooie trap gemaakt met uiterst vriendelijk en netjes personeel die dit gerealiseerd heeft. Top.

M. Borg

Vriendelijk, duidelijke afspraken die zowel door de verkoper als de uitvoering zijn nagekomen.

Kapitein

Hoge kwaliteit, snelle reactie, uitstekende aftersales

Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344

Stairz Traprenovatie

Bij Stairz Traprenovatie zorgen we ervoor dat u een trap heeft die niet alleen stijlvol is, maar ook jarenlang onderhoudsvrij blijft. Onze adviseur komt graag bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek en beoordeelt meteen hoe we de ruimte onder uw open trap kunnen inrichten. Bent u enthousiast? Dan ontvangt u gelijk een passende offerte. Natuurlijk bent u ook in onze showroom in Lisse van harte welkom. Daar vertellen we u onder het genot van een kopje koffie of thee alles over traprenovaties en kunt u de opties voor een trap met opbergruimte meteen bekijken. Door de verschillende voorbeeldopstellingen krijgt u een goed idee van wat wij voor u kunnen betekenen. Komt u gezellig bij ons langs?

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook lades in uw trap maken of een inbouwkast onder uw trap realiseren? Laat vrijblijvend uw gegevens achter, dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.