Trap bekleden met hout - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Trap bekleden met hout

Uw trap bekleden met het mooiste hout? Bij Stairz Traprenovatie in Lisse vindt u al het materiaal om uw woning maximaal op te knappen. Wanneer u kiest voor trapbekleding met hout, heeft u geen omkijken meer naar onderhoud. Waar u ook woont in Nederland of België, onze vakkundige monteurs komen gewoon bij u langs.

In Nederland en België

Onderhoudsvrij

Transparante offerte

De mooiste renovatie krijgt u door uw trap te bekleden met hout

Een trap loopt als een rode draad door de woning. Soms is het onderdeel van het huis te vinden in de gang, de andere keer staat de trap midden in de woonkamer. Feit blijft dat een trap opvalt. Zorg er daarom voor dat uw trap ook weer gezien mag worden. Laat uw trap bekleden met hout en krijg er een prachtig resultaat voor terug. Of uw trap nu versleten is of dat het tijd is voor wat anders, trapbekleding met hout kan altijd.

De voordelen van trapbekleding met hout

Wanneer u uw trap wilt bekleden met hout, gaat u voor een prachtig en stijlvol resultaat. Maar er is meer. Zo heeft u geen omkijken meer naar een open of dichte trap, doordat het geheel onderhoudsvrij is. De trapbekleding van hout is kras- en stootvrij, heeft antislip en is geluiddempend. De opgeleide monteurs zorgen er in een handomdraai voor dat uw trap er weer als nieuw uitziet. En dat zonder breek- of sloopwerk. Laat uw trap bekleden met hout en ga voor de vele voordelen.

Wij zorgen snel voor een nieuwe trap

Wanneer mogen wij bij u langskomen? Kies voor kwaliteit en ga voor prachtige en functionele trapbekleding met hout. Maak een afspraak via 0252-508000 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u eerst liever in het echt zien wat wij u te bieden hebben? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Lisse en vind het materiaal dat het best bij u past.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!