Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Trap bekleden met hout

Uw trap bekleden met het mooiste hout? Bij Stairz Traprenovatie in Lisse vindt u al het materiaal om uw woning maximaal op te knappen. Wanneer u kiest voor trapbekleding met hout, heeft u geen omkijken meer naar onderhoud. Waar u ook woont in Nederland of België, onze vakkundige monteurs komen gewoon bij u langs.
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

De mooiste renovatie krijgt u door uw trap te bekleden met hout

Een trap loopt als een rode draad door de woning. Soms is het onderdeel van het huis te vinden in de gang, de andere keer staat de trap midden in de woonkamer. Feit blijft dat een trap opvalt. Zorg er daarom voor dat uw trap ook weer gezien mag worden. Laat uw trap bekleden met hout en krijg er een prachtig resultaat voor terug. Of uw trap nu versleten is of dat het tijd is voor wat anders, trapbekleding met hout kan altijd.
Vraag een offerte aan voor uw houten trap Mail direct naar info@stairz.nl

De voordelen van trapbekleding met hout

Wanneer u uw trap wilt bekleden met hout, gaat u voor een prachtig en stijlvol resultaat. Maar er is meer. Zo heeft u geen omkijken meer naar een open of dichte trap, doordat het geheel onderhoudsvrij is. De trapbekleding van hout is kras- en stootvrij, heeft antislip en is geluiddempend. De opgeleide monteurs zorgen er in een handomdraai voor dat uw trap er weer als nieuw uitziet. En dat zonder breek- of sloopwerk. Laat uw trap bekleden met hout en ga voor de vele voordelen.

Wij zorgen snel voor een nieuwe trap

Wanneer mogen wij bij u langskomen? Kies voor kwaliteit en ga voor prachtige en functionele trapbekleding met hout. Maak een afspraak via 0252-508000 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u eerst liever in het echt zien wat wij u te bieden hebben? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Lisse en vind het materiaal dat het best bij u past.

Andere bezoekers bekeken:

Trap laten bekleden | Trapleuning led | Trapleuningen led

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

trap-bekleden-met-hout-raquo-stairz-traprenovatie