Trap bekleden met hout - Stairz Traprenovatie Traprenovatie
Favicon

Trap bekleden met hout

Uw trap bekleden met het mooiste hout? Bij Stairz Traprenovatie in Lisse vindt u al het materiaal om
uw woning maximaal op te knappen. Wanneer u kiest voor trapbekleding met hout, heeft u geen
omkijken meer naar onderhoud. Waar u ook woont in Nederland of België, onze vakkundige monteurs
komen gewoon bij u langs.

In Nederland en België
Onderhoudsvrij
Transparante offerte

Wij zorgen snel voor een nieuwe trap

Wanneer mogen wij bij u langskomen? Kies voor kwaliteit en ga voor prachtige en functionele trapbekleding met hout. Maak een afspraak via 0252-508000 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u eerst liever in het echt zien wat wij u te bieden hebben? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Lisse en vind het materiaal dat het best bij u past.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!