Trapleuningen en Balustrades - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Alle RVS-trapleuningen en glazen balustrades zijn zonder uitzondering maatwerk. Dit vraagt om een persoonlijk en nauwkeurig voortraject. Van het eerste adviesgesprek tot en met de installatie. Stairz Traprenovatie staat voor vakmanschap in metaalbewerking en kwaliteit in service. Wanneer u een RVS-trapleuning zoekt, kunt u kiezen uit verschillende designs zoals u hieronder kunt zien. De RVS-trapleuningen worden compleet en exact op maat aangeleverd en gemonteerd.

Installatie van RVS-trapleuningen

Wilt u uw nieuwe leuning exact op dezelfde plaats bevestigd hebben als de oude leuning? Dat is goed te begrijpen. Het is redelijk eenvoudig om een standaard houten leuning te vervangen door een RVS variant, die dan geplaatst wordt op de bestaande gaten. Dit zorgt voor een mooi afgewerkt resultaat. Het voordeel hiervan is dat u geen extra gaten in de wanden krijgt. De nieuwe leuning is veel gevallen goed te bevestigen op de huidige gaten. Wanneer u exact dezelfde vorm leuning wenst te hebben, komen wij de oude leuning bij u ophalen om het exemplaar precies na te maken.

Trapleuningen En Balustrades
Trapleuningen En Balustrades

Benieuwd naar de mogelijkheden van trapleuningen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Gebogen RVS-trapleuningen

Balustrades en leuningen zijn essentieel voor de veiligheid van uw trappenhuis. Wist u dat het redelijk eenvoudig is om de standaard houten balustrade te vervangen voor een RVS variant? Binnen een handomdraai zorgen wij voor een perfecte balustrade bij u in huis.

Ook het buigen van uw nieuwe trapleuning behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor zullen wij uw oude trapleuning als mal gebruiken, zodat deze exact nagemaakt kan worden in onze RVS-trapleuningfabriek.

Houten trapleuningen

Wilt u liever een mooie houten leuning in dezelfde kleurstelling als uw trap? Ook dat is mogelijk! Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0252-508000.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins-, outs en traprenovatie kosten worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!