Trapleuningen en Balustrades - Stairz Traprenovatie
Favicon

Trapleuningen en Balustrades

U heeft gekozen voor een mooie, bij uw smaak passende traprenovatie. Dan is het
tijd om te kijken naar de finishing touch; de bijpassende trapleuning!

Wilt u weten wat een trapleuning kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend offerte!!

Trapleuningen

Gebogen RVS-trapleuningen

Balustrades en leuningen zijn essentieel voor de veiligheid van uw trappenhuis. Wist u dat het redelijk eenvoudig is om de standaard houten balustrade te vervangen voor een RVS variant? Binnen een handomdraai zorgen wij voor een perfecte balustrade bij u in huis.

Ook het buigen van uw nieuwe trapleuning behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor zullen wij uw oude trapleuning als mal gebruiken, zodat deze exact nagemaakt kan worden in onze RVS-trapleuningfabriek.

Houten trapleuningen

Wilt u liever een mooie houten leuning in dezelfde kleurstelling als uw trap? Ook dat is mogelijk! Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0252-508000.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins-, outs en traprenovatie kosten worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!