Onze werkwijze - Stairz Traprenovatie

Stairz Traprenovatie komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij samen uw wensen en de mogelijkheden door.

Onze adviseur kijkt naar uw huidige situatie en zal u adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Hij brengt alle kleur-/dessinstalen mee, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden. Zodra de trap is opgemeten, doet de adviseur u een voorstel en beslist u of u met ons verder gaat.

Plan van aanpak

Na het kosteloze en vrijblijvende gesprek kunnen wij u ter plekke een prijsopgaaf op maat aanbieden. De prijs is helder en transparant, er zijn dus geen verrassingen achteraf. Als u besluit daadwerkelijk de trap(pen) te laten renoveren, zal Stairz Traprenovatie het gehele traject van aanschaf tot plaatsing voor u verzorgen en begeleiden.

Zo werken wij:

In overleg met u wordt direct een plaatsingsdatum besproken, en nemen wij met u door welke voorbereidingen nog getroffen moeten worden;
U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging wanneer u onze monteurs kunt verwachten;
Op de dag van plaatsing worden alle materialen door onze monteurs meegenomen en zullen zij uw trap(pen) gaan renoveren;
Zodra de montage gereed is en alle rommel is opgeruimd zullen onze monteurs de trap samen met u opleveren en waar nodig uitleg geven over het gebruik.

Vast montageteam

Wij leveren niet alleen de hoogste kwaliteit traprenovatie, maar zorgen ook voor een perfecte oplevering. Daarom werken wij met een vast montageteam en besteden het werk dus niet uit aan voor ons onbekende lokale installateurs.

Ons werkgebied

U kunt ons tegenkomen in zowel Nederland als België om iedere dag trappen te renoveren. Onze adviseurs en monteurs werken vanuit verschillende locaties waardoor deze zo efficiënt mogelijk  ingezet kunnen worden. De werkzaamheden voor het renoveren van trappen worden zo veel mogelijk bij u thuis uitgevoerd.  Onze monteurs beschikken over de meest geavanceerde gereedschappen waarmee zij een complete werkplek kunnen creëren rondom de montage bus. Ook bij slecht weer kunnen zij door middel van een tent droog werken.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!