Onze werkwijze - Stairz Traprenovatie Lisse
Favicon

Onze werkwijze

Wie kiest voor traprenovatie heeft ongetwijfeld veel vragen, het is
tenslotte geen aanschaf die je dagelijks doet.

Zo werken wij:

In overleg met u wordt direct een plaatsingsdatum besproken, en nemen wij met u door welke voorbereidingen nog getroffen moeten worden;
U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging wanneer u onze monteurs kunt verwachten;
Op de dag van plaatsing worden alle materialen door onze monteurs meegenomen en zullen zij uw trap(pen) gaan renoveren;
Zodra de montage gereed is en alle rommel is opgeruimd zullen onze monteurs de trap samen met u opleveren en waar nodig uitleg geven over het gebruik.

Ons werkgebied

U kunt ons tegenkomen in zowel Nederland als België om iedere dag trappen te renoveren. Onze adviseurs en monteurs werken vanuit verschillende locaties waardoor deze zo efficiënt mogelijk  ingezet kunnen worden. De werkzaamheden voor het renoveren van trappen worden zo veel mogelijk bij u thuis uitgevoerd.  Onze monteurs beschikken over de meest geavanceerde gereedschappen waarmee zij een complete werkplek kunnen creëren rondom de montage bus. Ook bij slecht weer kunnen zij door middel van een tent droog werken.

Vast montageteam

Wij leveren niet alleen de hoogste kwaliteit traprenovatie, maar zorgen ook voor een perfecte oplevering. Daarom werken wij met een vast montageteam en besteden het werk dus niet uit aan voor ons onbekende lokale installateurs.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!