Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Herfst trends waar je warm van wordt

De herfst is dé tijd om het weer warm en gezellig te maken in huis. Maar hoe zorg je voor een knusse sfeer en wat zijn dit najaar eigenlijk de trends op interieurgebied? In dit blog vertellen we je er alles over. Na afloop ben je weer helemaal op de hoogte van de actuele herfst trends!

herfst trends

Herfst trends tip 1: Warme kleuren

Bruin, terracotta… Het zijn voorbeelden van kleuren die helemaal bij de herfst passen. Ook met groen, grijs en zwart zit je dit najaar goed. En houd je van chique? Kies dan voor materialen in het brons of goud. Een mooie RVS-trapleuning zorgt bijvoorbeeld voor een prachtig luxe resultaat.

herfst trends,rvs trapleuning

Een RVS-trapleuning geeft een luxe uitstraling.

Herfst interieur tip 2: Natuurlijk en stoer

Houd je van natuurlijke materialen? Of ben je fan van een industrieel interieur? Dan hebben we goed nieuws voor je. De natuurlijke trend blijft, ook dit najaar! Een trap met een natuursteen uitstraling of in een hout-look past hier natuurlijk perfect in deze trend. Meer weten? In dit blog vertellen we je er alles over.

herfst trends,trap betonlook

Een trap in betonlook…

Herfst trends tip 3: Zorg voor veel groen

Groen is hot. Niet alleen staan planten mooi in je huis; ze zijn ook gezond voor je en zorgen voor rust en ontspanning. Hoe meer groen dus in je interieur, hoe beter! Heb je al eens gehoord van de urban jungle trend? Hier lees je er meer over.

herfst trends,urban jungle,showroom lisse

De Stairz showroom in Lisse is ook voorzien van veel groen.

Interieur tip 4: Maak het persoonlijk

Hoe mooi je huis ook van binnen is; een interieur komt pas echt tot leven als er persoonlijke items aan toe zijn gevoegd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie fotocollage in de hal of een bepaald kastje waar je een bijzondere band mee hebt? Een ding is zeker: items die een verhaal vertellen, zorgen voor een unieke sfeer in huis!

herfst trends,fotocollage trap,foto collage trap

Een fotocollage geeft een persoonlijke touch aan je interieur.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

herfst-trends-waar-je-warm-van-wordt-raquo-stairz-traprenovatie