Opbergruimte nodig? De ruimte onder uw open trap inrichten
Favicon

Een trap met opbergruimte

Een trapkast maken onder uw open trap of lades in uw trap maken als onderdeel van een traprenovatie? Het kan bij Stairz!

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact met ons op

Wilt u uw open trap dicht laten maken?

Wilt u uw open trap dichtmaken zodat u de ruimte onder uw open trap beter kunt benutten? Dan bent u bij Stairz Traprenovatie aan het juiste adres. Iedere trap is uniek. Daarom komt er vrijblijvend een adviseur bij u thuis om uw situatie te beoordelen. Hij kijkt waar uw trap staat en wat de opties zijn. Heeft u veel rommel die u discreet kwijt wilt, dan kunnen we het beste lades in uw trap maken. Een inbouwkast onder uw trap plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. Heeft de adviseur een ander passend idee, dan deelt hij dit uiteraard met u.

Hoe ziet een trap met opbergruimte eruit?

Voordat u een traprenovatie laat uitvoeren, wilt u natuurlijk zien wat het eindresultaat wordt. Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze showroom in Lisse te bezoeken. Als voorproefje hebben wij hieronder alvast een aantal sfeervolle foto’s voor u verzameld van trappen die eerder door ons zijn opgeleverd:

Hoe kunt u de ruimte onder uw trap inrichten?

Lades in uw trap maken: stijlvol en praktisch

Een trap met lades is niet alleen stijlvol en discreet, maar ook ontzettend praktisch. De lades bevinden zich onder de treden en zijn voorzien van subtiele handgrepen. Hierdoor vallen ze niet direct op, maar bieden ze wel veel extra opbergruimte voor rommel of voor het speelgoed van je kind. Een trap met lades is dan ook een slimme en elegante oplossing voor wie graag het maximale uit zijn of haar trap haalt.

Een uitschuifbare inbouwkast onder uw trap: functioneel en mooi

Ziet u een trap met lades niet zitten, maar wilt u wel graag de ruimte onder uw open trap benutten? Dan is een uitschuifbare inbouwkast onder de trap wellicht iets voor u. De kast zit aan de zijkant van uw trap en biedt een prachtige oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld voorraadartikelen netjes opbergen en houdt u meer ruimte over in uw keuken of bijkeuken.

Opbergruimte op maat: speciaal voor uw trap

Bij Stairz Traprenovatie vindt u natuurlijk nog veel meer opties om een opbergruimte onder uw trap te creëren. Of het nu gaat om een trap met lades, een inbouwkast of een andere opbergruimte onder uw trap, wij denken graag met u mee. Onze deskundige adviseurs vertellen u over de mogelijkheden, zodat u straks al uw spullen netjes kunt opbergen.

Mooie woorden van tevreden klanten

Paula van der Hoeven

10

Heel prettige medewerkers die elke dag alles keurig opruimde zodat we nog wat leefruimte hadden. Ze hebben een prachtige trap gemaakt, maar ook de hele bovenverdieping van laminaat voorzien!

Martin-ten Hoeve

Altijd vriendelijk en snel geholpen. Verlenen goede en snelle service.

Marianne Kruijswijk

Zeer mooie trap gemaakt met uiterst vriendelijk en netjes personeel die dit gerealiseerd heeft. Top.

M. Borg

Vriendelijk, duidelijke afspraken die zowel door de verkoper als de uitvoering zijn nagekomen.

Kapitein

Hoge kwaliteit, snelle reactie, uitstekende aftersales

Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344

Stairz Traprenovatie

Bij Stairz Traprenovatie zorgen we ervoor dat u een trap heeft die niet alleen stijlvol is, maar ook jarenlang onderhoudsvrij blijft. Onze adviseur komt graag bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek en beoordeelt meteen hoe we de ruimte onder uw open trap kunnen inrichten. Bent u enthousiast? Dan ontvangt u gelijk een passende offerte. Natuurlijk bent u ook in onze showroom in Lisse van harte welkom. Daar vertellen we u onder het genot van een kopje koffie of thee alles over traprenovaties en kunt u de opties voor een trap met opbergruimte meteen bekijken. Door de verschillende voorbeeldopstellingen krijgt u een goed idee van wat wij voor u kunnen betekenen. Komt u gezellig bij ons langs?

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook lades in uw trap maken of een inbouwkast onder uw trap realiseren? Laat vrijblijvend uw gegevens achter, dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.