Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Traprenovatie eiken

Heeft u er wel eens aan gedacht om te kiezen voor traprenovatie met eiken? Op die manier zorgt u op een stijlvolle manier voor een perfecte afwerking van uw trap. Kies voor een moderne uitstraling die ieder interieur opknapt. De vakkundige monteurs van Stairz Traprenovatie in Lisse helpen u daarbij. Of u nu in Nederland of België woont, zij zorgen er met traprenovatie met eikenhout voor dat uw trap er weer prachtig bijligt.
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

Dankzij traprenovatie met eiken ziet iedere trap er weer prachtig uit

Eens in de zoveel tijd is uw meubilair toe aan vervanging. Dat geldt ook voor uw trap. Is deze versleten of bent u toe aan een nieuwe stijl? Dan is traprenovatie met eiken een ideale oplossing. Doordat wij de werkzaamheden zonder hak- en breekwerk doen, houden wij uw huis keurig schoon. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw trap zowel stoot- en krasvast als onderhoudsvrij is. Alles voor het grootste gemak.
Vraag een offerte aan voor uw trap Mail direct naar info@stairz.nl

Eikenhout is perfect materiaal voor traprenovatie

Naast een prachtige uitstraling, kiest u ook voor functionaliteit als u gaat voor traprenovatie met natuur eiken of vulkaan eiken. Dankzij antislip en een ultieme geluiddemping, zorgen wij er met ons materiaal voor dat u van alle gemakken voorzien bent.

Bezoek onze showroom voor een overzichtelijk aanbod

Wij helpen u graag met het kiezen van het materiaal dat bij u aansluit. Mocht u er nog niet helemaal uit zijn, dan helpen wij u graag. Steek uw trap in een nieuw jasje en kies voor traprenovatie met eiken. Bel 0252-508000 of kom van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in de Meer en Duin 78 in Lisse.

Andere bezoekers bekeken:

Traprenovatie laminaat | Traprenovatie offerte | Traprenovatie open trap prijs

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

traprenovatie-eiken-raquo-stairz-traprenovatie