Traprenovatie eiken - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Traprenovatie eiken

Heeft u er wel eens aan gedacht om te kiezen voor traprenovatie met eiken? Op die manier zorgt u op een stijlvolle manier voor een perfecte afwerking van uw trap. Kies voor een moderne uitstraling die ieder interieur opknapt. De vakkundige monteurs van Stairz Traprenovatie in Lisse helpen u daarbij. Of u nu in Nederland of België woont, zij zorgen er met traprenovatie met eikenhout voor dat uw trap er weer prachtig bijligt.

In Nederland en België
Onderhoudsvrij
Transparante offerte

Dankzij traprenovatie met eiken ziet iedere trap er weer prachtig uit

Eens in de zoveel tijd is uw meubilair toe aan vervanging. Dat geldt ook voor uw trap. Is deze versleten of bent u toe aan een nieuwe stijl? Dan is traprenovatie met eiken een ideale oplossing. Doordat wij de werkzaamheden zonder hak- en breekwerk doen, houden wij uw huis keurig schoon. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw trap zowel stoot- en krasvast als onderhoudsvrij is. Alles voor het grootste gemak.

Eikenhout is perfect materiaal voor traprenovatie

Naast een prachtige uitstraling, kiest u ook voor functionaliteit als u gaat voor traprenovatie met natuur eiken of vulkaan eiken. Dankzij antislip en een ultieme geluiddemping, zorgen wij er met ons materiaal voor dat u van alle gemakken voorzien bent.

Bezoek onze showroom voor een overzichtelijk aanbod

Wij helpen u graag met het kiezen van het materiaal dat bij u aansluit. Mocht u er nog niet helemaal uit zijn, dan helpen wij u graag. Steek uw trap in een nieuw jasje en kies voor traprenovatie met eiken. Bel 0252-508000 of kom van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in de Meer en Duin 78 in Lisse.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Telefoon