Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Traprenovatie laminaat

Traprenovatie met laminaat is een goed oplossing als u uw trap wilt renoveren. Zorg ervoor dat uw gasten bij binnenkomst versteld staan van uw trap. Bij Stairz Traprenovatie in Lisse combineert u schoonheid met functionaliteit. Krijg naast een mooie trap, een trap die onderhoudsvrij is voor het grootste gemak. Kies voor traprenovatie met laminaat en kies ervoor om uw trap maximaal te renoveren.
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

Dankzij traprenovatie met laminaat valt uw trap altijd op

Pak eens uit en kies voor kwaliteit die gezien mag worden. Samen zorgen wij ervoor dat u het soort laminaat vindt dat het meest geschikt is voor uw traprenovatie. Onze vakkundige monteurs komen bij uw langs om uw trap met het mooiste laminaat te renoveren. Naast stijl, kiest u automatisch voor een onderhoudsvrije trap. Zo zijn de trappen kras- en stootvast, brengen wij antislip aan en geeft de trap een perfecte demping.
Vraag een offerte aan voor uw trap Mail direct naar info@stairz.nl

Wij komen naar u toe

Waar u ook in Nederland of België woont, wij komen naar u toe om uw trap te renoveren met laminaat. Daardoor heeft u op een snelle manier, een trap van kwaliteit. Wij zijn zelfs zo zeker van ons vakmanschap, dat wij u vele jaren garantie geven. Zo kunt u met een gerust gevoel, zo vaak uw trap op en af lopen als u wilt.

Wij pakken alle soorten trappen aan

Of u nu een dichte, houten, open of betonnen trap heeft, wij zorgen altijd voor de beste renovatie. Wij breken en hakken niets weg, waardoor rommel zoveel mogelijk voorkomen wordt. Kies voor traprenovatie met laminaat en zorg ervoor dat uw trap er weer netjes bijligt. Wilt u onze producten eerst in het echt bekijken? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Lisse. Voor vragen en opmerkingen, kunt u ons altijd bereiken via 0252-508000.

Andere bezoekers bekeken:

Traprenovatie offerte | Traprenovatie open trap prijs | Traprenovatie prijzen

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

traprenovatie-laminaat-raquo-stairz-traprenovatie