Traprenovatie laminaat - Stairz Traprenovatie
Favicon

Traprenovatie laminaat

Traprenovatie met laminaat is een goed oplossing als u uw trap wilt renoveren. Zorg ervoor dat uw
gasten bij binnenkomst versteld staan van uw trap. Bij Stairz Traprenovatie in Lisse combineert u
schoonheid met functionaliteit. Krijg naast een mooie trap, een trap die onderhoudsvrij is voor het
grootste gemak. Kies voor traprenovatie met laminaat en kies ervoor om uw trap maximaal te renoveren.

In Nederland en België
Onderhoudsvrij
Transparante offerte

Wij pakken alle soorten trappen aan

Of u nu een dichte, houten, open of betonnen trap heeft, wij zorgen altijd voor de beste renovatie. Wij breken en hakken niets weg, waardoor rommel zoveel mogelijk voorkomen wordt. Kies voor traprenovatie met laminaat en zorg ervoor dat uw trap er weer netjes bijligt. Wilt u onze producten eerst in het echt bekijken? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Lisse. Voor vragen en opmerkingen, kunt u ons altijd bereiken via 0252-508000.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!