Traprenovatie voor een houten trap | Stairz Traprenovatie

Een warm gevoel in huis dankzij het renoveren van uw houten trap

Een houten trap zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling. Niet zo gek dus dat de meeste mensen kiezen voor een mooie houten trap in huis. De trap is vaak het eerste wat anderen zien als ze bij u over de vloer komen. Is uw trap oud of versleten? Denk dan eens aan een renovatie van uw open trap of dichte trap. Door een traprenovatie krijgt uw trap zijn charme weer terug en straalt deze weer bij binnenkomst. De professionals van Stairz Traprenovatie in Lisse nemen uw trap graag onder handen, zodat uw treden er weer netjes bij liggen. Uw trap wordt kras- en slijtvast én anti-slip door onze vakkundig opgeleide monteurs opgeleverd. Waar u ook woont in Nederland: wij komen graag naar u toe als u kiest voor renovatie van uw houten trap.

Een houten trap in elke stijl

Bij een traprenovatie worden er overzettreden van HDF-geperst hout over uw huidige trap heen geplaatst. Stairz Traprenovatie biedt een ruim assortiment aan overzettreden. Of u nu houdt van een eiken trap of een andere look: er is heel veel keuze. In onze showroom in Lisse kunt u de mogelijkheden bekijken en zien welk soort trap het beste past bij uw interieur.

De voordelen van een traprenovatie

Tijdens de renovatie van uw open of dichte trap hoeven wij niets te hakken en te breken, waardoor er amper rommel ontstaat. Zo kunnen wij de leuning bijvoorbeeld op maat maken, zodat deze perfect aansluit bij de bestaande steunpunten.

Een traprenovatie biedt heel veel voordelen:

Gehele hal in een nieuw jasje
Een veilig gevoel dankzij de antislip toplaag
Onderhoudsvrij
20 jaar garantie tegen doorslijten
Kras- en slijtvast
Heerlijk stil door perfecte geluiddemping
traprenovatie eiken

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!