Renovatie houten trap - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Renovatie houten trap

Wanneer u kiest voor renovatie van uw houten trap in huis, bent u er zeker van dat uw trap zijn charme weer terugkrijgt. De professionals van Stairz Traprenovatie in Lisse nemen uw trap graag onder handen, zodat de treden er weer netjes bijleggen. Waar u ook woont in Nederland of België, wij komen naar u toe als u voor renovatie van uw houten trap kiest.

In Nederland en België

Onderhoudsvrij

Transparante offerte

Krijg het warme gevoel in huis terug dankzij de renovatie van uw houten trap

Een trap is vaak het eerste wat anderen bij u zien wanneer ze bij u over de vloer komen. Uw visite krijgt daardoor een bepaalde indruk tijdens de ontvangst. Zorg ervoor dat die indruk positief is en kies voor renovatie van uw houten trap. Onze vakkundig opgeleide monteurs nemen uw trap onder handen en zorgen ervoor dat uw trap naast stoot- en krasvast, ook van antislipmateriaal is. Kies voor een onderhoudsvrije trap en zorg ervoor dat uw eyecatcher weer straalt bij binnenkomst.

Kies voor functionaliteit

Naast de uitstraling van de trap, heeft het geheel dat wij onder handen nemen tal van voordelen. Daarnaast hoeven wij niets te hakken en te breken, waardoor er amper rommel ontstaat. De leuning wordt bijvoorbeeld op maat gemaakt zodat deze perfect aansluit bij de bestaande steunpunten. Wilt u weten wat u het best kunt doen als u kiest voor renovatie van uw houten trap? Kom van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in de Meer en Duin 78 in Lisse. Heeft u vragen of bent u op zoek naar informatie? Dan kunt u ons bereiken via 0252-508000.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!