Betonnen traprenovatie of betonlook trap | Stairz Traprenovatie

Een betonnen traprenovatie

Een betonnen trap past goed thuis in een industrieel interieur. Het is dan ook niet zo gek dat er veel vraag is naar traprenovaties met overzettreden in betonlook. Met onze betonlook overzettreden krijgt uw trap een stoere, industriële uitstraling.
Wilt u uw open trap of dichte trap ook de uitstraling geven van een betonnen trap of wilt u juist een betonnen trap laten renoveren? Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

De uitstraling van een betonnen trap
Een stoere inrichting met robuuste items en onafgewerkte materialen: we hebben het natuurlijk over een industrieel interieur. Omdat een trap met een industriële uitstraling hier natuurlijk perfect bij past, kunt u bij ons ook kiezen voor een traprenovatie met overzettreden in betonlook. Stairz Traprenovatie heeft verschillende betonlook overzettreden in het assortiment. Kom gerust eens langs in onze showroom in Lisse om deze te bekijken.

beton look trap
traprenovatie in hilversum beton look

Overzettreden in betonlook

Bij Stairz Traprenovatie kunt u kiezen voor diverse soorten betonlook overzettreden.
Het voordeel van overzettreden is allereerst dat ze gemakkelijk over bestaande traptreden heen kunnen worden geplaatst. Aan dit proces komt geen hak- of breekwerk te past. Daarnaast zijn onze overzettreden onderhoudsvriendelijk, beschikken ze over een antislip toplaag en zijn ze kras- en slijtvast. Wist u trouwens dat u bij ons maar liefst 20 jaar garantie krijgt op uw trap?

Betonnen trap laten renoveren?

Ook betonnen (gegoten) trappen kunnen perfect worden gerenoveerd. Vaak zijn gegoten betonnen trappenhuizen koud en onvriendelijk. Het stofferen van deze trappenhuizen is vaak de enige oplossing die woningcorporaties of verenigingen van eigenaren kunnen bedenken, echter dan is onderhoud altijd een heikel punt. Ons trede over trede systeem is echter ook in deze situaties een perfect alternatief.

Ga mee met de trend en kies ook voor een trap met de uitstraling van een betonnen trap. Kom van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 0252-508000. Onze adviseurs zijn u graag van dienst!

Betonnen Trappen

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins-, outs en kosten van een traprenovatie worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!