Betonnen trappen - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Heeft u een betonnen trap?

Ook betonnen (gegoten) trappen kunnen perfect gerenoveerd worden. Vaak zijn de gegoten betonnen trappenhuizen koud en onvriendelijk. Het stofferen van deze trappenhuizen is vaak de enige oplossing die woning corporaties of verenigingen van eigenaren kunnen bedenken echter dan is onderhoud altijd een heikel punt.

Ons trede over trede systeem is echter ook in deze situaties een perfect alternatief.

Ruwe Betontrap

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Telefoon *