Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Traprenovatie pvc

Dankzij traprenovatie met pvc, slaat u meerdere vliegen in een klap. Naast een prachtig design en een goede prijs, is de trap die wij voor u renoveren met pvc, geheel onderhoudsvrij. Op die manier heeft u jarenlang geen omkijken meer naar de trap die precies aansluit bij uw interieur. Stairz Traprenovatie in Lisse helpt u daar graag mee.
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

Ontzorg uzelf dankzij traprenovatie met pvc

Kiest u ervoor om uw trap met pvc te renoveren, dan krijgt u daar tal van voordelen voor terug. Zowel bij open trappen als bij dichte trappen hebben wij een passende oplossing. Zo is ons materiaal geluiddempend en kras- en stootvast. Ons professionele team komt overal in Nederland of België bij u langs om binnen een dag de traprenovatie van pvc te realiseren. Daarnaast kunnen wij tot 20 jaar garantie op onze werkzaamheden geven, zodat u lang van de make-over van uw trap kunt genieten.
Vraag een offerte aan voor uw traprenovatie Mail direct naar info@stairz.nl

Maak uw trappenhuis helemaal af

Naast het renoveren van uw trap met pvc, renoveren wij ook uw trapleningen met het grootste gemak. Dat doen wij door maatwerk te leveren. De nieuwe leuning wordt op maat gemaakt voor de bestaande steunpunten zodat de muur niet wordt beschadigd tijdens het monteren.  Voorzie uw leuning zelfs met verlichting en maak het geheel compleet. Met onze renovatiewerkzaamheden, zorgt u ervoor dat uw trap weer gezien mag worden.

Bekijk ons assortiment in onze showroom

Uw trap renoveren met pvc, maar twijfelt u nog over de kleur? Dat is te begrijpen. Kom van maandag tot en met zaterdag bij ons langs in onze showroom in Lisse en zie zelf welke variant het best bij uw interieur past. Ons vakkundig personeel zal u daar ondersteunen waar nodig is. Heeft u nog vragen? Dan zijn wij ook telefonisch te bereiken via 0252-508000.

Andere bezoekers bekeken:

Traprenovatie rotterdam | Wenteltrap renoveren | Nieuwe trap

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

traprenovatie-pvc-raquo-stairz-traprenovatie