Kies voor een traprenovatie PVC bij Stairz
Favicon

Professionele traprenovatie met PVC

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het opknappen van uw trap? Laat uw trap dan door ons met PVC bekleden. Binnen een dag zorgen onze specialisten ervoor dat u zonder breek- en sloopwerk een prachtige nieuwe trap heeft. Een traprenovatie met PVC biedt vele voordelen, lees daarover hieronder meer.

Wat kost een PVC traprenovatie?

Bent u benieuwd naar de kosten van een PVC traprenovatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie: uw partner in PVC trapbekleding

Bij Stairz Traprenovatie staan we klaar om uw trap te verbeteren met PVC overzettreden. Onze PVC traprenovaties voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid, veiligheid en functionaliteit. Elk project behandelen we met de grootste zorg. Aandacht voor detail en een tevreden klant staan bij ons voorop. Laat ons uw trap upgraden met prachtige, duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen.

Meer weten?

Wilt u meer weten of een bezoek brengen aan onze showroom in Lisse? Neem dan contact met ons op via 0252-508000 of maak een afspraak. Laat onze specialisten uw PVC traprenovatie verzorgen en geniet van een prachtig resultaat.

Maak een afspraak!

Wilt u meer weten of een bezoek brengen aan onze showroom in Lisse? Neem dan contact met ons op via 0252-508000 of maak een afspraak. Laat onze specialisten uw PVC traprenovatie verzorgen en geniet van een prachtig resultaat.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!