Traprenovatie pvc - Stairz Traprenovatie Traprenovatie
Favicon

Traprenovatie pvc

Dankzij traprenovatie met pvc, slaat u meerdere vliegen in een klap. Naast een prachtig design en
een goede prijs, is de trap die wij voor u renoveren met pvc, geheel onderhoudsvrij. Op die manier
heeft u jarenlang geen omkijken meer naar de trap die precies aansluit bij uw interieur.
Stairz Traprenovatie in Lisse helpt u daar graag mee.

In Nederland en België
Onderhoudsvrij
Transparante offerte

Bekijk ons assortiment in onze showroom

Uw trap renoveren met pvc, maar twijfelt u nog over de kleur? Dat is te begrijpen. Kom van maandag tot en met zaterdag bij ons langs in onze showroom in Lisse en zie zelf welke variant het best bij uw interieur past. Ons vakkundig personeel zal u daar ondersteunen waar nodig is. Heeft u nog vragen? Dan zijn wij ook telefonisch te bereiken via 0252-508000.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!