Alles over traprenovatie - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Alles over traprenovatie!

Bent u op zoek naar traprenovatie? Bij Stairz bent u in de juiste handen.

Uitgekeken op uw huidige trap of al jarenlang een sluimerende wens eindelijk eens iets te doen aan de hal? Dit horen wij dagelijks van klanten, en zeg nou zelf de hal is natuurlijk een deel van het huis waar je dagelijks gebruik van maakt maar je doet de deur dicht en je ziet het voor even niet meer.

Toch komt er een tijd waar je denkt nu is het genoeg we gaan er iets moois van maken. Dan bent U bij Stairz Traprenovatie aan het juiste adres.

Svdv20160523 618 1024x683 1

Natuurlijk kunnen wij u bijstaan bij het maken van de beste keuze voor traprenovatie maar wat denkt u van een full service oplossing waarbij wij voor u de volledige werkzaamheden uit handen nemen?

Tapijt verwijderen
Schilderen
Leuningen en balustrades

Onze team van specialisten is zo goed op elkaar ingewerkt dat we snel en efficiënt alle uitdagingen aan kunnen en U snel kunt genieten van een prachtig gerenoveerde trap. Klinkt dat als muziek in de oren? neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Bij Stairz traprenovatie willen wij dan ook alleen het allerbeste! Onze overzet treden worden maar liefst 20 jaar gegarandeerd.

Ons eigen vaste montage team is uitgerust met de beste gereedschappen en worden in eigen beheer opgeleid door ervaren collega’s. Op deze manier zijn wij in staat de hoge kwaliteit producten te verwerken in prachtige trappenhuizen in Nederland en België.

Onze adviseurs helpen U graag en vrijblijvend om voor U de beste keuze te maken

In een advies gesprek bij U thuis nemen wij de tijd voor uw wensen en leggen U graag alle ins- en outs uit. Aan de hand van uitgebreide bemonstering en fotomaterialen kunnen wij U exact een voorstelling maken hoe uw open of dichte-trap er uit kan zien na de renovatie. Tijdens het advies gesprek zal onze traprenovatie adviseur direct een passende aanbieding doen. U weet direct en exact waar U aan toe bent.

Onze sterke punten:

20 jaar garantie op doorslijten van de toplaag
Vakkundig geschoolde monteurs met jarenlange ervaring
Totaalconcept mogelijkheden
100% tevredenheid gegarandeerd
Meer dan 10 jaar gespecialiseerde ervaring in traprenovatie

Sinds 15 jaar houden wij ons dagelijks bezig met traprenovatie.
Het gedreven team bestaat uit klantgerichte professionals die elke dag weer er op uit trekken onze klanten optimaal te bedienen. Met onze kennis en specialiteit in Nederland en België.

Een traprenovatie koop je niet iedere dag, daarnaast is uw trap een van de drukst belopen oppervlakken van uw huis, slijtage en beschadiging ligt dan ook dagelijks op de loer!

Onze traprenovatie adviseurs komen graag met stalen en advies bij u thuis langs voor een vrijblijvend advies gesprek.U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze gezellige showroom in Lisse.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Telefoon *