Trapverlichting in uw gerenoveerde trap | Stairz Traprenovatie

De LED verlichting is niet alleen mooi, maar ook veilig!

LED-strips als smaakvolle oplossing

Doorgaans is een trap zeer slecht verlicht. LED-strips onder de trede of in de wangen van uw trap kan dan een zeer veilige en smaakvolle oplossing bieden. De verlichting straalt over de trede vanachter de trapneus. Deze is niet zichtbaar wanneer deze uitstaat, maar een prachtige uitstraling heeft wanneer deze is ingeschakeld. De verlichting met LED-modules is alleen leverbaar voor dichte trappen.

De LED-modules worden geleverd in supersmalle strips van 30 cm breed en zijn in diverse standen dimbaar waardoor u de ambiance van uw hal kunt aanpassen aan uw wensen. Tijdens de renovatie van uw trap wordt de bedrading van de LED-modules aan elkaar gekoppeld en onder de treden en achter de stootborden weggewerkt. Er komt slecht één klein snoertje uit de trap welke via een transformator aangesloten wordt op het lichtnet. Heeft u geen stopcontact in de buurt van de trap? Geen probleem, we zoeken samen met u een oplossing hiervoor. Onze technische mensen kunnen altijd een passende oplossing hiervoor bedenken.

Heeft u een open trap maar wilt u wel trapverlichting? Daar zijn genoeg oplossingen voor door led spots weg te werken in de wangen of zijkant van de trap. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De verlichting is schakelbaar op diverse manieren:

tijdschakelaar (de verlichting gaat op vaste tijden aan of uit)
gewone schakelaar
sensor (zodra u de trap benaderd zal door middel van de sensor de led trapverlichting aangaan en na een bepaalde tijd ook weer uit)
afstandsbediening
wifi smart socket (door middel van een app kunt u de verlichting bedienen)
traprenovatie

Weten wat LED-verlichting voor uw trap kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Mooie woorden van tevreden klanten

C. van den Berg

10

Mooie trappen geplaatst zag er goed uit. Totdat mijn zoon met de stofzuiger van de trap viel. Mijn zoon had niets. In de trap zat echter een lelijke beschadiging. Stairz gebeld en een afspraak was snel gemaakt. Met 20 min. was de beschadiging gerepareerd en niet meer te zien. Kosten nihil. Gelukkig, een nieuwe trede kost 400 euro dus dit was een mooie oplossing. Goed en goedkoop!

Huizer

Fijn 1e gesprek thuis gehad om de mogelijkheden voor de traprenovatie te bespreken. Vervolgens is de trap geplaatst volgens afspraak en op de afgesproken datum. Er is heel netjes gewerkt. We zijn enorm blij met het resultaat. Van deze trap gaan we jaren plezier beleven!

R van Ruitenburg

Keurig werk. Super strakke trappen.

Simone Aukes-Renema

Vriendelijk, snel en vakkundig!

Wil Schreutelkamp

Zeer goed. Fijne en mooie showroom. Uitstekende voorlichting. Leggen van vloer en de traprenovatie zijn goed uitgevoerd. Zijn dan ook heel tevreden over het eindresultaat.

Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344

Verschillende kleuren en stijlen verlichting

LED-verlichting is de ideale oplossing om u trap veilig en sfeervol te maken. De verlichting wordt niet warm waardoor dit geen brandgevaar oplevert en is zeer zuinig met stroom. De verlichting is leverbaar in:

wit koel licht
wit warm licht

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!