Traprenovatie met LED-verlichting | Stairz Trapverlichting
Favicon

Trapverlichting: veilig en stijlvol

Laat u een traprenovatie uitvoeren, dan is trapverlichting dé finishing touch van uw trap!

Weten wat trapverlichting voor uw trap kost?

Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Is trapverlichting energiezuinig?

LED-verlichting voor uw trap is zeer energiezuinig. Dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee! De trapverlichting wordt niet warm en levert dus geen brandgevaar op. Dat maakt het de ideale oplossing om van uw trap een veilige en sfeervolle toevoeging aan uw inrichting te maken.

Een traprenovatie met trapverlichting op maat

Of het nu gaat om het plaatsen van overzettreden of om het toevoegen van trapverlichting, een traprenovatie is altijd maatwerk. Daarom heeft u keuze uit trapverlichting in verschillende kleuren en stijlen. Weet u nog niet zeker welke LED-verlichting het beste bij uw trap past? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs, die vrijblijvend bij u langskomt om uw trap onder de loep te nemen en advies te geven.

Ook als u een open trap heeft, kunt u bij ons terecht. Dit kan bijvoorbeeld door LED-spots weg te werken in de wangen of aan de zijkant van de trap. De adviseur vertelt u meer.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een traprenovatie met verlichting op maat.

Voorbeelden van een traprenovatie met trapverlichting

Mooie woorden van tevreden klanten

C. van den Berg

10

Mooie trappen geplaatst zag er goed uit. Totdat mijn zoon met de stofzuiger van de trap viel. Mijn zoon had niets. In de trap zat echter een lelijke beschadiging. Stairz gebeld en een afspraak was snel gemaakt. Met 20 min. was de beschadiging gerepareerd en niet meer te zien. Kosten nihil. Gelukkig, een nieuwe trede kost 400 euro dus dit was een mooie oplossing. Goed en goedkoop!

Huizer

Fijn 1e gesprek thuis gehad om de mogelijkheden voor de traprenovatie te bespreken. Vervolgens is de trap geplaatst volgens afspraak en op de afgesproken datum. Er is heel netjes gewerkt. We zijn enorm blij met het resultaat. Van deze trap gaan we jaren plezier beleven!

R van Ruitenburg

Keurig werk. Super strakke trappen.

Simone Aukes-Renema

Vriendelijk, snel en vakkundig!

Wil Schreutelkamp

Zeer goed. Fijne en mooie showroom. Uitstekende voorlichting. Leggen van vloer en de traprenovatie zijn goed uitgevoerd. Zijn dan ook heel tevreden over het eindresultaat.

Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie met verlichting is een mooie en verzorgde oplossing voor uw trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden van LED-verlichting voor uw trap. Als alle ins- en outs met u zijn besproken, ontvangt u een passende offerte.

Wilt u inspiratie opdoen over de verschillende LED-mogelijkheden? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over onze trapverlichting. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u biedt.

Contact

Informatie aanvragen over trapverlichting?

Wilt u ook binnen één dag uw trap vernieuwen? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!