Een open trap renoveren? - Stairz Traprenovaties
Favicon

Traprenovatie voor open trappen

Is uw open trap versleten of vol gaten, deuken, lijm-en verfresten? Dan is het tijd voor een traprenovatie!

Wilt u weten wat een traprenovatie voor een open trap kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Vindt u ook dat uw open trap een echte blikvanger in uw woning moet zijn?

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde afwerking van een open trap. Kies het juiste decor wat past bij uw interieur en maak zo van uw trap een pronkstuk die helemaal één is met uw woning. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur kijkt naar de huidige situatie en zal advies geven in de mogelijkheden die wij in deze situatie kunnen aanbieden. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Alle ins-, outs en traprenovatie kosten worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Enkelzijdige renovatie

Bij een enkelzijdige renovatie wordt iedere trede voorzien van een nieuwe overzettreden. De achterzijde is dan afgewerkt met een speciale hoeklat voor een mooi resultaat. De onderzijde en een deel van de achterzijde van uw bestaande trap blijft zoals het is. Wij geven u daarom het advies mee om dit altijd netjes te schilderen.

Volledige renovatie

Een volledige renovatie van een open trap bestaat uit het rondom bekleden van de treden. Ook aan de onderzijde plaatsen wij een decorplaat van het de door u gekozen decor. De achterzijde wordt voorzien van een U-kap. Deze kap sluit de overzettreden helemaal op. Het resultaat? Een totaal nieuwe look en feel!

Een open trap dicht laten maken?

Heeft u liever een dichte trap? Dan is dat ook mogelijk. Trappen worden vaak dichtgemaakt vanwege de veiligheid voor uzelf en voor de kinderen. Al uw wensen en voorkeuren zijn bespreekbaar. Wij zijn niet voor niets dé overtreffende trap in traprenovatie! Wilt u hier meer informatie over? Wij staan u graag te woord.

Mooie woorden van tevreden klanten

Jeannette Dorgelo

Vlot netjes en vriendelijk

J. Blok

Vanaf dat wij bij het bedrijf zijn geweest tot en met dat de overloop en trap zijn bekleed hebben wij als zeer professioneel en vakkundig ervaren. Wij vinden het een uiterst correct bedrijf.

Huizer

Fijn 1e gesprek thuis gehad om de mogelijkheden voor de traprenovatie te bespreken. Vervolgens is de trap geplaatst volgens afspraak en op de afgesproken datum. Er is heel netjes gewerkt. We zijn enorm blij met het resultaat. Van deze trap gaan we jaren plezier beleven!

M. Borg

Vriendelijk, duidelijke afspraken die zowel door de verkoper als de uitvoering zijn nagekomen.

Paula van der Hoeven

10

Heel prettige medewerkers die elke dag alles keurig opruimde zodat we nog wat leefruimte hadden. Ze hebben een prachtige trap gemaakt, maar ook de hele bovenverdieping van laminaat voorzien!

Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344

Wilt u meer informatie over de renovatie van een open trap?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het is tenslotte geen aanschaf wat u dagelijks doet. Stairz Traprenovatie komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij samen uw wensen en de mogelijkheden door. Vul voor het maken van een afspraak het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@stairz.nl. Uiteraard kunt u ons telefonisch bereiken via 0252-508000.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!