Een open trap renoveren? - Stairz Traprenovaties

Traprenovatie voor open trappen

Is uw open trap versleten of vol gaten, deuken, lijm-en verfresten? Dan is het tijd voor een traprenovatie!

Stairz is gespecialiseerd in meerdere oplossingen voor het renoveren van uw open trap. Zo heeft u de keuze uit een enkelzijdige renovatie of een volledige renovatie.

De open trap als blikvanger

Een open trap is vaak de verbinding tussen de eerste verdieping en de zolder. Maar ook zien we een open trap veel in de huiskamer van een nieuwe woning, hierdoor kan deze een mooie blikvanger zijn! Doordat een open trap geen stootborden heeft, oogt deze minder massief, en heel ruimtelijk. Voordeel van een open trap is dat er meer licht in uw woning komt. Een nadeel is dat de warmte vanuit de woonkamer ontsnapt naar boven. Dit kunt u oplossen door op de eerste etage een deur te plaatsen.

Onze werkwijze

bespreking van montagedatum en de nodige voorbereidingen
ontvangst van schriftelijke bevestiging van de datum van de traprenovatie
op de dag van de montage neemt onze specialist alle door u bestelde onderdelen mee
na de renovatie van uw open trap wordt alles netjes opgeleverd en ontvangt u uitleg over het onderhoud

Trapverlichting bij een open trap

Zoals u hier op de foto kunt zien is het bij een open trap ook mogelijk om trapverlichting toe te voegen! Waar bij een dichte trap meestal de LED-verlichting in de tredes verwerkt wordt, is het bij een open trap mogelijk om led-spots netjes weg te werken in de wangen of zijkant van de trap.

Wilt u weten wat een open traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Enkelzijdige renovatie

Bij een enkelzijdige renovatie wordt iedere trede voorzien van een nieuwe overzettrede. De achterzijde is dan afgewerkt met een speciale hoeklat voor een mooi resultaat. De onderzijde en een deel van de achterzijde van uw bestaande trap blijft zoals het is. Wij geven u daarom het advies mee om dit altijd netjes te schilderen.

Volledige renovatie

Een volledige renovatie van een open trap bestaat uit het rondom bekleden van de treden. Ook aan de onderzijde plaatsen wij een decorplaat van het de door u gekozen decor. De achterzijde wordt voorzien van een U-kap. Deze kap sluit de overzettrede helemaal op. Het resultaat? Een totaal nieuwe look en feel!

Een open trap dicht laten maken?

Heeft u liever een dichte trap? Dan is dat ook mogelijk. Trappen worden vaak dichtgemaakt vanwege de veiligheid voor uzelf en voor de kinderen. Al uw wensen en voorkeuren zijn bespreekbaar. Wij zijn niet voor niets dé overtreffende trap in traprenovatie! Wilt u hier meer informatie over? Wij staan u graag te woord.

Vindt u ook dat uw open trap een echte blikvanger in uw woning moet zijn?

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde afwerking van een open trap. Kies het juiste decor wat past bij uw interieur en maak zo van uw trap een pronkstuk die helemaal één is met uw woning. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook.Onze adviseur kijkt naar de huidige situatie en zal advies geven in de mogelijkheden die wij in deze situatie kunnen aanbieden. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Onze tevreden klanten

J. Blok

Vanaf dat wij bij het bedrijf zijn geweest tot en met dat de overloop en trap zijn bekleed hebben wij als zeer professioneel en vakkundig ervaren. Wij vinden het een uiterst correct bedrijf.

Fam. Cortjens

Helder en duidelijk. In een woord geweldig!

Dikhooff

Vriendelijk, deskundig en beleefd personeel, zowel in de showroom als bij het adviesgesprek thuis werd er uitgebreid de tijd genomen. Monteurs werkten netjes.

Eline

Zeer vriendelijk en ervaren!

Simone Aukes-Renema

Vriendelijk, snel en vakkundig!

Terpstra

Overzichtelijke showroom, aardig personeel, goede service, prima plaatsing.

Wilt u meer informatie over de renovatie van een open trap?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het is tenslotte geen aanschaf wat u dagelijks doet. Stairz Traprenovatie komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij samen uw wensen en de mogelijkheden door. Vul voor het maken van een afspraak het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@stairz.nl. Uiteraard kunt u ons telefonisch bereiken via 0252-508000.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!