Veelgestelde vragen over Stairz Traprenovatie - Stairz Traprenovatie
Favicon
Algemeen

Veelgestelde vragen over Stairz Traprenovatie

Hieronder vindt u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen?  Stuur ons dan een bericht via onze contactpagina of bel met telefoonnummer 0252-508000.

Wat kost een Stairz Traprenovatie?

Als u de trap renoveren wilt, dan is het natuurlijk logisch dat u van tevoren wilt weten wat de traprenovatie kosten zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij zijn open over onze prijzen, maar om een duidelijk beeld te kunnen scheppen van de kosten van een complete traprenovatie, moeten wij eerst meer weten over de situatie bij u thuis. Uit hoeveel tredes bestaat uw trap bijvoorbeeld, maakt de trap een bocht en gaat het om een open of een dichte trap? Pas als wij dit weten, kunnen wij u een prijsindicatie geven.

Wat zijn de voordelen van een Stairz Traprenovatie?

Een traprenovatie heeft veel voordelen. Hieronder zetten we een aantal pluspunten voor u op een rij.

  • ✓ Gehele hal in nieuw jasje
  • ✓ Heerlijk stil door perfecte geluiddemping
  • ✓ Veilig gevoel dankzij de antislip toplaag
  • ✓ Onderhoudsvrij
  • ✓ Kras- en slijtvast
  • ✓ 20 jaar garantie tegen doorslijten

Waarin onderscheidt Stairz Traprenovatie zich van andere traprenovatie bedrijven?

Stairz is dankzij haar jarenlange ervaring in traprenovatie uitgegroeid tot één van de leidende bedrijven in de markt. Ons gedreven en klantgerichte team bestaat uit echte professionals. Wij staan voor vakmanschap en leveren uitsluitend kwaliteit. Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Welk materiaal gebruiken jullie?

Stairz Traprenovatie werkt met kunststof overzettreden op basis van laminaat of PVC. Dit is gemaakt van HDF-geperst hout met daar overheen een harde kunststof laag gemaakt van HPL (Hard Pressure Laminate) en een extra toplaag van aluminium stofdeeltjes. Dit laatste zorgt ervoor dat uw trap anti-slip en slijtvast is.

Wat is de levertijd van een Stairz traprenovatie?

Indien u eenmaal hebt besloten over te gaan tot een traprenovatie, dan wilt u natuurlijk weten wanneer deze door ons kan worden uitgevoerd. Over het algemeen dient u rekening te houden met een levertijd van 8 weken.

Wat zijn de mogelijkheden voor het renoveren van een open trap?

Bij de renovatie van een open trap kunt u kiezen voor een enkelzijdige renovatie of een volledige renovatie.

Krijg ik garantie op mijn trap?

Ja, bij Stairz Traprenovatie kunt u rekenen op maar liefst 20 jaar garantie op uw trap.