Traprenovatie video's: alles at je moet weten - Stairz
Favicon

Traprenovatie video's

Mike en Fleur kiezen voor Stairz traprenovatie

Mike en Fleur besloten hun trap te laten renoveren door Stairz Traprenovatie uit Lisse.

In deze video ziet u precies welke stappen zij hebben genomen om tot hun beslissing te komen. Een traprenovatie koopt u immers niet iedere dag, dus een goed advies en een transparante uitleg zijn op zijn plaats. Vraag Stairz Traprenovatie om advies en wij komen graag bij u langs en maken ter plekke een passende offerte voor u. Wie weet, heeft u binnenkort wel net zo'n mooie trap als Mike en Fleur!

Stappenplan voor het renoveren van uw trap

In deze video geven wij u een duidelijk stappenplan voor het renoveren van uw trap.

Waar moet u op letten bij de aanschaf, welke mogelijkheden en kwaliteiten zijn er en op welke prijs moet u rekenen? Allemaal vragen die wij dagelijks krijgen van onze klanten voor een gedegen traprenovatie.

Heeft u nog meer vragen? Neem dan contact met ons op voor een gratis traprenovatie adviesgesprek.

Traprenovatie van Stairz

Laat u verrassen door de mogelijkheden van traprenovatie. In deze video leggen wij u uit welke mogelijkheden er zijn, wat wij kunnen bieden en hoe uw trap eruit kan zien!

Traprenovatie: kan dat ook in een nieuwbouwhuis?

Wij krijgen vaak de vraag of een traprenovatie ook toegepast kan worden in een nieuwbouw woning. Het antwoord is: ja. In deze video leggen we u uit wat de mogelijkheden zijn!

Ook uw trap laten renoveren? Stairz Traprenovatie helpt u graag verder! Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs via: info@stairz.nl. Of bel met 0252 508000 voor een vrijblijvend advies.