Wie zijn wij - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Wie zijn wij

Stairz is een gespecialiseerd traprenovatie bedrijf welke gericht is op het renoveren van bestaande en nieuwe trappen. Sinds 12 jaar houden wij ons hiermee bezig en zijn uitgegroeid tot één van de leidende bedrijven in de traprenovatie branche.

Het gedreven team bestaat uit klantgerichte professionals die er elke dag op uit trekken om onze klanten optimaal te adviseren. Met onze kennis en specialiteit renoveren wij trappen door heel Nederland en België.

Showroom:

Onze showroom is dagelijks geopend tussen 9.30 en 17.00 uur . Op zaterdag bent u van harte welkom tussen 9.30 en 16.00 uur.

Ons adres:
Meer en Duin 78
2163 HC Lisse
0252-508000

Wij heten u van harte welkom en laten u graag alle mogelijkheden van traprenovatie zien.

Bezoek aan huis:

Iedere trap is uniek en hoort ook op deze manier benaderd te worden. Onze traprenovatie adviseurs komen graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Alle ins- en outs worden dan met u besproken en u ontvangt direct een passende offerte voor het renoveren van uw trap.

Onze tevreden klanten

Wil Schreutelkamp

Zeer goed. Fijne en mooie showroom. Uitstekende voorlichting. Leggen van vloer en de traprenovatie zijn goed uitgevoerd. Zijn dan ook heel tevreden over het eindresultaat.

Huizer

Fijn 1e gesprek thuis gehad om de mogelijkheden voor de traprenovatie te bespreken. Vervolgens is de trap geplaatst volgens afspraak en op de afgesproken datum. Er is heel netjes gewerkt. We zijn enorm blij met het resultaat. Van deze trap gaan we jaren plezier beleven!

J. Blok

Vanaf dat wij bij het bedrijf zijn geweest tot en met dat de overloop en trap zijn bekleed hebben wij als zeer professioneel en vakkundig ervaren. Wij vinden het een uiterst correct bedrijf.

Simone Aukes-Renema

Vriendelijk, snel en vakkundig!

Martin-ten Hoeve

Altijd vriendelijk en snel geholpen. Verlenen goede en snelle service.

Marianne Kruijswijk

Zeer mooie trap gemaakt met uiterst vriendelijk en netjes personeel die dit gerealiseerd heeft. Top.