Traprenovatie in Zuid-Holland - Stairz Traprenovatie
Favicon

Traprenovatie in Zuid Holland

In één dag een vernieuwde trap in Zuid Holland

Wilt u van uw beschadigde of versleten trap een prachtige eyecatcher maken met een traprenovatie in Zuid-Holland? Bij Stairz Traprenovatie bent u aan het juiste adres! Onze vakkundige monteurs trekken er dagelijks op uit om mensen in heel Nederland te verblijden doormiddel van een traprenovatie hun trappen ware designobjecten te maken. Zo verzorgen wij ook traprenovaties in Zuid-Holland, de mooie provincie aan de Noordzee. Staat het ook op uw verlanglijstje om uw trap in een fraai nieuw jasje te steken? Op deze pagina ontdekt u hoe u de trap door onze ervaren professionals met een traprenovatie in Zuid-Holland kunt laten transformeren tot een veilig, stil en mooi object dat absoluut mag worden gezien.

 

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Geniet van prachtig en functioneel materiaal

Wanneer u ervoor kiest om uw trappen in Zuid Holland te laten renoveren, bent u zeker van een onderhoudsvrij resultaat. Daarnaast zijn de trappen kras- en stootvast, wordt er antislip aangebracht en heeft het materiaal een dempend effect. Waar wacht u nog op? Neem contact met ons op via 0252-508000 en krijg als klap op de vuurpijl 20 jaar garantie tegen doorslijten op kunststof trappen. Wilt u liever eerst een kijkje nemen in onze showroom? Dat kan! Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in de Meer en Duin 78 in Lisse.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!