Traprenovatie in Gelderland - Stairz Traprenovatie
Favicon

Traprenovatie in Gelderland

In één dag een vernieuwde trap in Gelderland

Voor een traprenovatie in Gelderland, is Stairz uw partner. Wij kunnen in 1 dag uw oude bestaande trap renoveren. De mooiste traprenovaties in Gelderland ontstaan door de juiste samenwerking tussen u en de juiste professionele partner. Laat u verrassen door een gedegen traprenovatie advies aan huis van onze speciale verkoopadviseur in Gelderland.

Ook in Gelderland zorgen wij er voor dat u binnen één dag weer kunt genieten van een totaal gerenoveerde trap. Onze renovatiespecialisten voor uw trap zitten in elke provincie. Dus ook in Gelderland. Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod in stijlen, kleuren en decoren. En wat dacht u van leuningen in alle soorten en maten? Vraag meer informatie aan en onze lokale verkoopadviseur in Gelderland neemt vrijblijvend contact met u op.

Geniet van prachtig en functioneel materiaal

Wanneer u ervoor kiest om uw trappen in Gelderland te laten renoveren, bent u zeker van een onderhoudsvrij resultaat. Daarnaast zijn de trappen kras- en stootvast, wordt er antislip aangebracht en heeft het materiaal een dempend effect. Waar wacht u nog op? Neem contact met ons op via 0252-508000 en krijg als klap op de vuurpijl 20 jaar garantie tegen doorslijten op kunststof trappen. Wilt u liever eerst een kijkje nemen in onze showroom? Dat kan! Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in de Meer en Duin 78 in Lisse.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!