Een open trap dichtmaken - Stairz Traprenovatie
Favicon

Uw open trap dichtmaken

Wilt u uw open trap dichtmaken? Dan is het tijd voor een traprenovatie!

Waarom een open trap dichtmaken?

Wilt u uw open trap dichtmaken? De specialisten van Stairz kunnen dit voor u realiseren.

In veel nieuwbouwwoningen wordt tegenwoordig een open trap toegepast. Zo’n open trap heeft geen stootborden, waardoor de trap minder massief oogt. Staat uw trap in de huiskamer, dan wordt deze bij de inrichting betrokken. Toch heeft een open trap ook nadelen: warmte ontsnapt sneller naar boven, stof dwarrelt sneller naar beneden en onder een open trap is geen ruimte voor een toilet of kast, wat bij een dichte trap wel het geval is. Laat u uw open trap dichtmaken, dan kunt u bijvoorbeeld een berging onder uw trap maken. Verder is het voor de veiligheid van uw kinderen, uw huisdieren en uzelf vaak beter om voor een dichte trap te kiezen. Onze specialisten hebben de kennis, vaardigheden en ervaring waarmee zij vaak binnen een dag uw open trap dichtmaken, waarna u gegarandeerd nog jaren plezier heeft van een onderhoudsvrije trap.

Een open trap dichtmaken: wat zijn de kosten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Uw open trap dichtmaken met stootborden

Een open trap is een trap zonder stootborden. Trap renovaties waarbij wij open trappen dichtmaken, worden uitgevoerd door stootborden achter de treden te plaatsen. Dit bevordert de veiligheid voor uw kinderen, uw huisdieren en uzelf. Verder ontsnapt er minder warmte naar boven, waardoor u op stookkosten bespaart.

Uw spiltrap dichtmaken

Een spiltrap dichtmaken of wenteltrap dichtmaken is in veruit de meeste gevallen helaas niet mogelijk. Een spiltrap (of wenteltrap) is een ronde trap waarvan de treden om een middelpunt draaien. Vaak is een spiltrap minder stabiel dan andere trapsoorten. Plaatsen wij stootborden achter de traptreden van uw spiltrap, dan wordt de constructie te zwaar.

Een nieuwe dichte trap

Bij een dichte trap zijn de treden verbonden door stootborden. Nadat wij uw open trap dichtmaken, is uw dichte trap voorzien van nieuwe overzettreden, nieuwe stootborden en nieuwe sluitlijsten. Verder is het ook mogelijk om LED-verlichting onder de treden te plaatsen, zodat u in het donker nooit net de laatste trede mist als u de trap afloopt. Nadat wij uw open trap dichtmaken, is uw trap krasvast, slijtvast en onderhoudsvrij. U heeft nog jarenlang plezier van uw nieuwe trap!

Waarom een traprenovatie van Stairz?

Met een traprenovatie krijgt u een stijlvolle en verzorgde trap die krasvast, slijtvast en onderhoudsvrij is. Of uw trap nu open, dicht of van beton is, hij is hoe dan ook uniek. Daarom komt onze adviseur bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Gaat u met zijn ideeën akkoord? Dan ontvangt u direct een passende offerte. Verder bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder genot van een kopje koffie of thee vertellen wij u daar alles over een traprenovatie. Door de diverse voorbeeldopstellingen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u biedt. Komt u bij ons langs?

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!