Dichte trappen - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

De dichte trap

In bijna ieder huis komt u hem tegen, de dichte trap. Vaak aan de achterzijde voorzien van een trapkast, berging of toilet.

Bij een dichte trap zijn de treden verbonden door stootborden (de staande delen achter de trede welke aansluit op de bovenliggende trede). De dichte trappen worden bij een renovatie voorzien van:

nieuwe overzettreden
stootborden
sluitlijsten

Aan de slag

Wanneer onze monteur bij u de dichte trap gaat renoveren zal hij van alle te renoveren onderdelen eerst een mal maken. Aan de hand daarvan maakt hij een exact passend deel wat over de bestaande trede wordt geplaatst.

Dit geldt natuurlijk voor de treden en de stootborden, maar ook voor de onderlijst die achter de neus van de trede wordt geplaatst

Deze onderlijst zorgt ervoor dat uw trap ook van onderaf gezien perfect is gerenoveerd en biedt ruimte om LED-verlichting aan te brengen. Dit geeft extra sfeer en zorgt ook voor meer veiligheid.

Beton Grijs

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Wangen van de trap bekleden?

Natuurlijk kunnen wij hierbij ook de wangen (zijkanten) van de trap bekleden indien dit gewenst is. Dit kan een interessante optie zijn wanneer de wang (zijkant) voorzien is geweest van tapijt.

De lijmresten zijn doorgaans lastig te verwijderen waardoor het schilderwerk vaak te wensen overlaat.

Wanneer wij de wang opnieuw bekleden wordt deze net als de overzettrede over de lijmresten geplaatst en is uw trap weer als nieuw!

Dichte Trappen
Dichte Trappen

Mooie woorden van tevreden klanten

Paula van der Hoeven

10

Heel prettige medewerkers die elke dag alles keurig opruimde zodat we nog wat leefruimte hadden. Ze hebben een prachtige trap gemaakt, maar ook de hele bovenverdieping van laminaat voorzien!

Martin-ten Hoeve

Altijd vriendelijk en snel geholpen. Verlenen goede en snelle service.

Marianne Kruijswijk

Zeer mooie trap gemaakt met uiterst vriendelijk en netjes personeel die dit gerealiseerd heeft. Top.

M. Borg

Vriendelijk, duidelijke afspraken die zowel door de verkoper als de uitvoering zijn nagekomen.

Kapitein

Hoge kwaliteit, snelle reactie, uitstekende aftersales

Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!