Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl
  • kunnen in ieder gewenste uitvoering worden gemaakt!

    Dichte trappen

Traprenovatie voor dichte trappen

De trap in de hal, gang of woonkamer de blikvanger van uw huis!

In bijna ieder huis komt u hem tegen, de dichte trap. Vaak aan de achterzijde voorzien van een trapkast, berging of toilet.

De dichte trap

Bij een dichte trap zijn de treden verbonden door stootborden ( de staande delen achter de trede welke aansluit op de bovenliggende trede). De dichte trappen worden bij een renovatie voorzien van:

  • nieuwe overzettreden
  • stootborden
  • sluitlijsten

Aan de slag!

Wanneer onze monteur bij u de dichte trap gaat renoveren zal hij van alle te renoveren onderdelen eerst een mal maken. Aan de hand daarvan maakt hij een exact passend deel wat over de bestaande trede wordt geplaatst.

Dit geldt natuurlijk voor de treden en de stootborden, maar ook voor de onderlijst die achter de neus van de trede wordt geplaatst.

Deze onderlijst zorgt ervoor dat uw trap ook van onderaf gezien perfect is gerenoveerd en biedt ruimte om LED-verlichting aan te brengen. Dit geeft extra sfeer en zorgt ook voor meer veiligheid.

Wilt u graag weten wat een traprenovatie kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Natuurlijk kunnen wij hierbij ook de wangen (zijkanten) van de trap bekleden indien dit gewenst is. Dit kan een interessante optie zijn wanneer de wang (zijkant) voorzien is geweest van tapijt.

De lijmresten zijn doorgaans lastig te verwijderen waardoor het schilderwerk vaak te wensen overlaat.

Wanneer wij de wang opnieuw bekleden wordt deze net als de overzettrede over de lijmresten geplaatst en is uw trap weer als nieuw!

Heeft u ook een open trap die gerenoveerd moet worden? Kijk dan eens hier voor meer informatie over open traprenovatie.

Alle mogelijkheden kunt u ook in onze traprenovatie showroom in Lisse zien. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie leggen wij u graag uit wat wij voor uw trap kunnen betekenen.

Vindt u ook dat uw dichte trap een echte blikvanger in uw woning moet zijn?

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Kies uit een één van de mooie kleurstalen wat past bij uw interieur en maak zo van uw trap een pronkstuk die helemaal één is met uw woning. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook.

Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en zal advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

traprenovatie-voor-dichte-trappen-raquo-stairz-traprenovatie