Dichte trappen - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Traprenovatie voor dichte trappen

De trap in de hal, gang of woonkamer de blikvanger van uw huis!

In bijna ieder huis komt u hem tegen, de dichte trap. Vaak aan de achterzijde voorzien van een trapkast, berging of toilet.

De dichte trap

Bij een dichte trap zijn de treden verbonden door stootborden (de staande delen achter de trede welke aansluit op de bovenliggende trede). De dichte trappen worden bij een renovatie voorzien van:

stootborden
sluitlijsten

Aan de slag

Wanneer onze monteur bij u de dichte trap gaat renoveren zal hij van alle te renoveren onderdelen eerst een mal maken. Aan de hand daarvan maakt hij een exact passend deel wat over de bestaande trede wordt geplaatst.

Dit geldt natuurlijk voor de treden en de stootborden, maar ook voor de onderlijst die achter de neus van de trede wordt geplaatst

Deze onderlijst zorgt ervoor dat uw trap ook van onderaf gezien perfect is gerenoveerd en biedt ruimte om LED-verlichting aan te brengen. Dit geeft extra sfeer en zorgt ook voor meer veiligheid.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Wangen van de trap bekleden?

Natuurlijk kunnen wij hierbij ook de wangen (zijkanten) van de trap bekleden indien dit gewenst is. Dit kan een interessante optie zijn wanneer de wang (zijkant) voorzien is geweest van tapijt.

De lijmresten zijn doorgaans lastig te verwijderen waardoor het schilderwerk vaak te wensen overlaat.

Wanneer wij de wang opnieuw bekleden wordt deze net als de overzettrede over de lijmresten geplaatst en is uw trap weer als nieuw!

Onze tevreden klanten

Patrick Romijn

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de klantgerichtheid van dit bedrijf!

Huizer

Fijn 1e gesprek thuis gehad om de mogelijkheden voor de traprenovatie te bespreken. Vervolgens is de trap geplaatst volgens afspraak en op de afgesproken datum. Er is heel netjes gewerkt. We zijn enorm blij met het resultaat. Van deze trap gaan we jaren plezier beleven!

R van Ruitenburg

Keurig werk. Super strakke trappen.

Simone Aukes-Renema

Vriendelijk, snel en vakkundig!

Wil Schreutelkamp

Zeer goed. Fijne en mooie showroom. Uitstekende voorlichting. Leggen van vloer en de traprenovatie zijn goed uitgevoerd. Zijn dan ook heel tevreden over het eindresultaat.

Wilt u uw trap laten renoveren?

Heeft u ook een open trap die gerenoveerd moet worden? Kijk dan eens hier voor meer informatie over open traprenovatie. Alle mogelijkheden kunt u ook in onze traprenovatie showroom in Lisse zien. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie leggen wij u graag uit wat wij voor uw trap kunnen betekenen.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!