Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

TRAPRENOVATIE IN UTRECHT

Als u uw trappen in Utrecht wilt laten renoveren, is Stairz Traprenovatie uw partner. Wij kunnen in een dag uw bestaande trap met het grootste gemak renoveren. De mooiste renovaties ontstaan door de juiste samenwerking tussen u en de juiste professionele partner. Laat u verrassen door de prachtigste trappen en kies voor een gedegen advies aan huis door onze adviseur in Utrecht.
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

In een dag de trappen renoveren bij u in huis in Utrecht

Ook in Utrecht zorgen wij ervoor dat u binnen één dag weer geniet van gerenoveerde trappen. Doordat onze renovatiespecialisten u in elke provincie, waaronder Utrecht, met uw trappen kunnen helpen, wordt u altijd en overal gemakkelijk geholpen. Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod in stijlen, kleuren en modellen. Kies een leuning in de soort en maat die bij u past. Deze komen wij bij u monteren op dezelfde plaats als uw oude leuning. Zo hoeft u uw muur niet naderhand nog te renoveren. Laat uw trappen in Utrecht professioneel opknappen en kies voor kwaliteit.
Vraag een offerte aan voor uw wenteltrap Mail direct naar info@stairz.nl

Geniet van prachtig en functioneel materiaal

Wanneer u ervoor kiest om uw trappen in Utrecht te laten renoveren, bent u zeker van een onderhoudsvrij resultaat. Daarnaast zijn de trappen kras- en stootvast, wordt er antislip aangebracht en heeft het materiaal een dempend effect. Waar wacht u nog op? Neem contact met ons op via 0252-508000 en krijg als klap op de vuurpijl 20 jaar garantie tegen doorslijten op kunststof trappen. Wilt u liever eerst een kijkje nemen in onze showroom? Dat kan! Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in de Meer en Duin 78 in Lisse.


Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Meer informatie over

Waar vindt u ons?

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

traprenovatie-utrecht-stairz