Traprenovatie in Utrecht - Stairz Traprenovatie
Favicon

Traprenovatie in Utrecht

In een dag de trappen renoveren bij u in huis in Utrecht

Als u uw trappen in Utrecht wilt laten renoveren, is Stairz Traprenovatie uw partner. Wij kunnen in een dag uw bestaande trap met het grootste gemak renoveren. De mooiste renovaties ontstaan door de juiste samenwerking tussen u en de juiste professionele partner. Laat u verrassen door de prachtigste trappen en kies voor een gedegen advies aan huis door onze adviseur in Utrecht.

Ook in Utrecht zorgen wij ervoor dat u binnen één dag weer geniet van gerenoveerde trappen. Doordat onze renovatiespecialisten u in elke provincie, waaronder Utrecht, met uw trappen kunnen helpen, wordt u altijd en overal gemakkelijk geholpen. Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod in stijlen, kleuren en modellen. Kies een trapleuning in de soort en maat die bij u past. Deze komen wij bij u monteren op dezelfde plaats als uw oude leuning. Zo hoeft u uw muur niet naderhand nog te renoveren. Laat uw trappen in Utrecht professioneel opknappen en kies voor kwaliteit.

Geniet van prachtig en functioneel materiaal

Wanneer u ervoor kiest om uw trappen in Utrecht te laten renoveren, bent u zeker van een onderhoudsvrij resultaat. Daarnaast zijn de trappen kras- en stootvast, wordt er antislip aangebracht en heeft het materiaal een dempend effect. Waar wacht u nog op? Neem contact met ons op via 0252-508000 en krijg als klap op de vuurpijl 20 jaar garantie tegen doorslijten op kunststof trappen. Wilt u liever eerst een kijkje nemen in onze showroom? Dat kan! Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in de Meer en Duin 78 in Lisse.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!