Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

RVS Trapleuningen en Balustrades

Alle rvs trapleuningen en glazen balustrades zijn zonder uitzondering maatwerk. Dit vraagt om een persoonlijk en nauwkeurig voortraject, van het eerste adviesgesprek tot en met de installatie in of rondom uw woning, zoals bij uw trap, in uw hal of in de tuin. Stairz traprenovatie staat voor vakmanschap in metaalbewerking en kwaliteit in service. Stairz traprenovatie is specialist in rvs trapleuningen. Wanneer u een rvs trapleuning zoekt, kunt u kiezen uit verschillende designs zoals u hieronder kunt zien. De rvs trapleuningen worden compleet en exact op maat aangeleverd. Dit is inclusief montagematerialen en een gratis rvs reiniger, waarmee u uw nieuwe trapleuning in perfecte staat houdt.
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

Installatie van rvs trapleuningen

Is het zelf installeren van uw nieuwe rvs trapleuningen te moeilijk of heeft u hier geen tijd voor? Geef dit dan aan op het onderstaande formulier en onze ervaren monteurs komen graag bij u langs.
Vraag een offerte aan voor uw wenteltrap Mail direct naar info@stairz.nl

Maatwerk rvs trapleuningen

Wilt u uw nieuwe leuning exact op dezelfde plaats bevestigd hebben als de oude leuning? Dat is goed te begrijpen. Het voordeel hiervan is dat u geen extra gaten in de wanden krijgt en de leuningen in veel gevallen goed te bevestigen zijn. Wanneer u exact dezelfde leuning wenst te hebben, komen wij de oude leuning bij u ophalen om het exemplaar zo precies na te maken.

Gebogen rvs trapleuningen

Ook het buigen van uw nieuwe trapleuning behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor zullen wij uw oude trapleuning als mal gebruiken, zodat deze exact nagemaakt kan worden in onze rvs trapleuning fabriek.

Rvs balustrades

Balustrades zijn essentieel voor de veiligheid van uw trappenhuis. Wist u dat het redelijk eenvoudig is om de standaard houten balustrade te vervangen voor een rvs variant in dezelfde uitvoering als een rvs trapleuning? Binnen een handomdraai zorgen wij voor een perfecte balustrade bij u in huis.

Houten trapleuningen

Wilt u liever een mooie houten leuning in eenzelfde uitvoering als uw trap? Ook dat kan bij Stairz traprenovatie. Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door. Heef u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0252-508000.

RVS trapleuningen en balustrades RVS trapleuningen en balustrades RVS trapleuningen en balustrades RVS trapleuningen en balustrades

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

rvs-trapleuningen-en-balustrades-raquo-stairz-traprenovatie