Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Trapleuningen en Balustrades

U heeft gekozen voor een mooie, bij uw smaak passende traprenovatie. Dan is het tijd om te kijken naar de finishing touch; de bijpassende trapleuning!

Trapleuningen en -balustrades

Alle RVS-trapleuningen en glazen balustrades zijn zonder uitzondering maatwerk. Dit vraagt om een persoonlijk en nauwkeurig voortraject. Van het eerste adviesgesprek tot en met de installatie. Stairz Traprenovatie staat voor vakmanschap in metaalbewerking en kwaliteit in service. Wanneer u een RVS-trapleuning zoekt, kunt u kiezen uit verschillende designs zoals u hieronder kunt zien. De RVS-trapleuningen worden compleet en exact op maat aangeleverd en gemonteerd.

Installatie van RVS-trapleuningen

Wilt u uw nieuwe leuning exact op dezelfde plaats bevestigd hebben als de oude leuning? Dat is goed te begrijpen. Het is redelijk eenvoudig om een standaard houten leuning te vervangen door een RVS variant, die dan geplaatst wordt op de bestaande gaten. Dit zorgt voor een mooi afgewerkt resultaat. Het voordeel hiervan is dat u geen extra gaten in de wanden krijgt. De nieuwe leuning is veel gevallen goed te bevestigen op de huidige gaten. Wanneer u exact dezelfde vorm leuning wenst te hebben, komen wij de oude leuning bij u ophalen om het exemplaar precies na te maken.

Geen nieuw stucwerk nodig. De leuningen worden op dezelfde bevestigingspunten gemonteerd!

Gebogen RVS-trapleuningen

Balustrades en leuningen zijn essentieel voor de veiligheid van uw trappenhuis. Wist u dat het redelijk eenvoudig is om de standaard houten balustrade te vervangen voor een RVS variant? Binnen een handomdraai zorgen wij voor een perfecte balustrade bij u in huis.

Ook het buigen van uw nieuwe trapleuning behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor zullen wij uw oude trapleuning als mal gebruiken, zodat deze exact nagemaakt kan worden in onze RVS-trapleuningfabriek.

Houten trapleuningen

Wilt u liever een mooie houten leuning in dezelfde kleurstelling als uw trap? Ook dat is mogelijk! Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met u door. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0252-508000.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

trapleuningen-en-balustrades-raquo-stairz-traprenovatie