Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

RVS Trapleuningen en Balustrades

De perfecte aanvulling op woninginrichting of uw nieuwe trap of traprenovatie!

Alle RVS trapleuningen en RVS en glazen balustrades zijn zonder uitzondering maatwerk. Dit vraagt om een persoonlijk en nauwkeurig voortraject, van het eerste adviesgesprek tot en met de installatie in of rondom uw woning, bij uw trap, hal of tuin. Stairz traprenovatie  staat voor vakmanschap in metaalbewerking en kwaliteit in service!
Stairz traprenovatie is specialist in RVS trapleuningen. Ons assortiment Roestvaste trapleuningen bestaat uit een drietal designs zoals u hieronder kunt zien.

De RVS trapleuningen worden compleet en exact op maat aangeleverd. Dit is inclusief montage materialen en een gratis RVS reiniger waarmee u uw nieuwe trapleuning in perfecte staat houdt.

Installatie van trapleuningen

Is het zelf installeren van uw nieuwe RVS leuning te moeilijk of heeft u hiervoor geen tijd. Geef dit dan aan op het onderstaande formulier en onze ervaren monteurs doen dit graag voor u.

Maatwerk trapleuningen

Wilt u uw nieuwe leuning exact op de zelfde plaats bevestigd hebben als de oude leuning zodat u geen extra gaten in de wanden krijgt is dit normaliter goed te doen. Wij zullen dan de oude leuningen bij u ophalen en deze exact na laten maken.

Gebogen trapleuningen

Ook het buigen van uw nieuwe trapleuning behoort tot de mogelijkheden. Ook hiervoor zullen wij uw oude trapleuning als mal gebruiken zodat deze exact nagemaakt kan worden in onze RVS trapleuning fabriek.

RVS balustrades

Balustrades zijn essentieel voor de veiligheid van uw trappenhuis. Wist u echter dat het redelijk eenvoudig is om de standaard houten balustrade te vervangen voor een RVS variant in dezelfde uitvoering als een RVS trapleuning?

Houten trapleuningen

Wilt U liever een mooie houten leuning in eenzelfde uitvoering als uw trap. Ook dat kan bij Stairz traprenovatie. Onze adviseurs nemen graag de mogelijkheden met U door.

RVS trapleuningen en balustrades RVS trapleuningen en balustrades RVS trapleuningen en balustrades RVS trapleuningen en balustrades

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.