Actie: gratis LED-verlichting bij een traprenovatie - Stairz Traprenovatie

Actie: gratis LED-verlichting bij een traprenovatie

Het is herfst: de tijd om het weer gezellig te maken in huis. En daarom hebben we weer een mooie actie voor u. In dit artikel leest u er meer over.

Actie Gratis Led Verlichting Bij Een Traprenovatie

Gratis LED-verlichting

Maakt u in de maanden november en december een afspraak bij ons? Dan ontvangt u gratis LED-verlichting bij aankoop van een Stairz Traprenovatie*. De actie is geldig op afspraken die worden gemaakt tussen 1 november t/m 31 december 2021.

Trapverlichting: de finishing touch van uw trap

Steeds meer mensen kiezen er bij een traprenovatie voor om ook direct verlichting in de trap aan te laten brengen. Trapverlichting geeft net dat beetje extra en zorgt er bovendien voor dat de trap extra veilig is.

Heeft u interesse in het laten renoveren van uw trap en bent u enthousiast over trapverlichting? Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs. Alleen in de maanden november en december profiteert u namelijk van onze unieke actie waarbij u gratis LED-verlichting krijgt bij aankoop van een traprenovatie!

*Actievoorwaarden

Actie geldig op afspraken gemaakt tussen 1 november en 31 december 2021.
De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen.
De actie geldt voor de traditionele LED-verlichting.
De LED-verlichting wordt om de trede aangebracht.

Vrijblijvend advies

Wilt u ook profiteren van deze actie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een traprenovatie? Bel dan voor een vrijblijvend advies met telefoonnummer 0252 508000 of kom langs in onze showroom in Lisse.