Enthousiaste reacties tijdens open dagen - Stairz
Favicon

Enthousiaste reacties tijdens open dagen

“Leuk om eens te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat” en “Wat hebben jullie een mooi bedrijf”... Tijdens onze open dagen op 13, 14 en 15 oktober konden bezoekers kennis maken met ons bedrijf en ons mooie product. En we ontvingen een hoop leuke reacties!

Enthousiaste Reacties Tijdens Open Dagen

Rondleiding showroom

Bezoekers die benieuwd waren naar de mogelijkheden van een traprenovatie, werden uitgebreid rondgeleid in onze vernieuwde showroom. Er waren veel lekkere hapjes en drankjes en er was voldoende gelegenheid om verschillende decors en voorbeeldtrappen te bekijken en vrijblijvend in gesprek te gaan met onze adviseurs. Voor iedere gast stond er bij de koffie iets lekkers klaar en mocht iedereen een mooie goodiebag mee naar huis nemen!

Sfeervol ingericht interieurplein

Naast onze feestelijk ingerichte showroom, was ook een deel van ons magazijn omgetoverd tot een sfeervol plein (met dank aan: Mim Design). Hier kon men bijvoorbeeld van alles te weten komen over de mogelijkheden van trapleuningen en verlichting en kon men zien met wat voor materialen onze monteurs werken. Omdat het niet altijd meevalt om de juiste kleur te kiezen, konden bezoekers ook nog eens een workshop kleuradvies volgen tijdens onze open dagen.

Gezellige sfeer

Op vrijdagmiddag heetten wij ook diverse interieurstylistes welkom in onze showroom. Nadat ook zij kennis hadden gemaakt met ons bedrijf en ons product, zorgde een DJ er 's avonds voor dat de sfeer er goed in zat.

Op zaterdag startten we weer op tijd en werd het een drukke en gezellige dag. Bezoekers konden toen onder andere zien hoe onze monteurs een trap renoveerden. "Leuk en interessant om te zien hoe zoiets nu precies in zijn werk gaat", was een reactie die wij van meerdere mensen mochten horen.

Wij willen iedereen bedanken voor de komst. Bent u niet bij onze open dagen geweest, maar bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden van een traprenovatie? Wij heten u graag van harte welkom in onze showroom in Lisse!