Halve maantjes zat? Laat uw trap renoveren! - Stairz Traprenovatie
Favicon

Halve maantjes zat? Laat uw trap renoveren!

Halve maantjes op de trap - ook wel trapmatten genoemd - zijn kleine stukken tapijt die op de treden van een trap worden geplaatst. Hoewel veel mensen hiervoor kiezen, zijn er diverse redenen waarom het renoveren van een trap een veel beter alternatief kan zijn. In dit artikel leest u er meer over.

halve maantjes trap,traprenovatie,trap renoveren,moderne trap,stairz traprenovatie,grijze trap,beton look trap,stoere trap

Uitstraling

Een traprenovatie biedt een veel fraaiere upgrade aan uw huis dan een halve maantjes trap. Door uw trap te laten renoveren, krijgt uw hal meteen een chique uitstraling. Houdt u van eiken of bent u meer een liefhebber van graniet of beton? Bij Stairz Traprenovatie kunt u kiezen uit meer dan 50 verschillende decors die passen bij uw interieur en de algehele stijl van uw woning. Kom gerust eens langs in onze showroom om alle decors te bekijken of vraag hieronder een offerte bij ons aan.

Duurzaamheid

Halve maantjes kunnen na verloop van tijd slijten, verschuiven en vervagen. Dan zult u ze dus weer moeten vervangen. Een trap die bekleed is met overzettreden gaat jarenlang mee. Een volledige renovatie van uw trap garandeert een lange levensduur en minder onderhoud!

Veiligheid

Het plaatsen van halve maantjes kan soms leiden tot uitglijden, vooral als ze niet goed zijn bevestigd of versleten zijn. Bij een gerenoveerde trap heeft u dit probleem niet. Stairz Traprenovatie maakt gebruik van overzettreden die voorzien zijn van een antislip toplaag. De kans op uitglijden, is hierdoor nihil. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor fraaie en veilige trapverlichting, waardoor de veiligheid van u en uw familieleden wordt verbeterd.

Toegevoegde waarde

Als u ooit besluit uw huis te verkopen, kan een traprenovatie de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen. Potentiële kopers zullen eerder geneigd zijn te bieden op een huis met een moderne en goed onderhouden trap dan op een huis met een oude halve maantjes trap.

halve maantjes trap,traprenovatie,trap renoveren,moderne trap,stairz traprenovatie,grijze trap,beton look trap,stoere trap

Links: een halve maantjes trap. Rechts: dezelfde trap, maar dan gerenoveerd door Stairz.

Geluids- en warmte-isolatie

Een veelgehoorde klacht van mensen die (nog) niet hun trap hebben laten renoveren, is dat de trap erg kraakt. Halve maantjes gaan dit probleem niet tegen; een traprenovatie echter wel. Dit komt, doordat een renovatie de trap verstevigt en dus het kraken vermindert. Wist u trouwens dat wij ook regelmatig een open trap dichtmaken? Dit zorgt er enerzijds voor dat de ruimte waarin de trap zich bevindt minder gehorig wordt. Daarnaast gaat het warmteverlies tegen. Ook nog eens energiebesparend dus!

Onderhoudsvriendelijk

Halve maantjes kunnen moeilijk schoon te houden zijn vanwege hun kleine formaat en complexe textuur. Een gerenoveerde trap met egale treden, is veel gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden. Het enige wat u hoeft te doen, is de trap af te nemen met een vochtig doekje zonder zeep. Easy does it!

Persoonlijke voorkeur

Een traprenovatie stelt u in staat om uw trap helemaal aan te laten sluiten op uw eigen smaak. Van klassiek tot modern, van industrieel tot Scandinavisch: bij Stairz Traprenovatie vindt u altijd een trap die bij u past! In onze showroom kunt u heel veel verschillende trappen en decors bekijken en direct antwoord krijgen op de vraag “wat kost een traprenovatie?”.

Al met al biedt een traprenovatie talloze voordelen op het gebied van uitstraling, duurzaamheid, veiligheid, waardevermeerdering en comfort. Hoewel halve maantjes een tijdelijke oplossing kunnen zijn, is het investeren in een hoogwaardige traprenovatie een langetermijnbeslissing die zich op verschillende manieren zal uitbetalen. U heeft er jarenlang plezier van!

Wilt u ook uw trap laten renoveren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Lisse!