Trap inspiratie test blog - Stairz Traprenovatie

Trap inspiratie test blog

Het is belangrijk dat een trap bij je interieur past. Al vanaf het moment dat je een huis binnenstapt en de trap ziet, heb je een bepaalde indruk. Zorg er daarom voor dat je trap er netjes en verzorgd uitziet. En dat deze natuurlijk past bij je smaak.

Wat voor trap je kiest, hangt af van je persoonlijke stijl. Houd je van landelijk of klassiek of ga je liever voor een houten of een betonnen trap...? Wat je smaak ook is: bij Stairz Traprenovatie vind je voor iedere interieurstijl wel een trap. Weet je al wat je wilt of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden en de kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Trap inspiratie: 10 tips en ideeën

Hieronder vind je foto's van traprenovaties die door onze professionals zijn uitgevoerd. Stuk voor stuk verschillende soorten trappen die je zeker zullen inspireren. Van een moderne betonnen trap tot een klassieke eiken houten trap. We zijn benieuwd welke trap bij jou favoriet is!

Genoeg trap inspiratie dus. Denk je ook aan een traprenovatie en wil je graag meer advies? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Lisse.