Werkgebied Stairz Traprenovatie: door heel Nederland!
Favicon

Werkgebied Stairz Traprenovatie: door heel Nederland

Wilt u uw trap laten opknappen en zoekt u een vakkundig bedrijf dat dit voor u kan uitvoeren? Stairz Traprenovatie is dé specialist op het gebied van trappen renoveren. Waar u ook woont in Nederland: ons werkgebied strekt zich uit van Friesland en Groningen tot Utrecht, Zeeland en Noord Brabant. Onze vakkundige medewerkers trekken er dagelijks in heel Nederland op uit om zowel nieuwe als bestaande trappen tot echte blikvangers te maken.

werkgebied,pand stairz traprenovatie,bedrijfs auto's stairz traprenovatie

Vrijblijvend advies

Elke dag staat ons gedreven team weer optimaal voor u klaar. Heeft u interesse in een traprenovatie? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit bezoek neemt onze adviseur ook diverse stalen mee die op de trap kunnen worden gelegd. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe de trap eruit kan komen te zien. Daarnaast kan onze adviseur uw trap bekijken en deze op technische punten beoordelen. Ook zal hij een direct een prijsopgaaf op maat maken, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk?

Na akkoord op de offerte, komt een van onze vakkundige monteurs met alle materialen bij je thuis en zal hij de trap gaan renoveren. Belangrijk om te weten: bestaande vloeren worden afgedekt en de meeste zaagwerkzaamheden vinden buiten plaats. Zodra met alle werkzaamheden klaar is, ruimt de monteur alle rommel op en levert hij samen met u de trap op. Het resultaat: een prachtige trap waar u jarenlang plezier van hebt!

werkgebied stairz,monteur stairz traprenovatie

Bereikbaarheid en werkgebied

De showroom van Stairz Traprenovatie bevindt zich in Lisse en is centraal gelegen in de Randstad. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland, dat wil zeggen: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Amsterdam, Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.

Dus of het nu gaat om een open trap bekleden in Rotterdam of het bekleden van een dichte trap in Den Haag: neem gerust contact met ons op of bel met telefoonnummer 0252-508000.