Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Traprenovatie voor open trappen

Is uw trap versleten of vol gate, deuken, lijm-en verfresten? dan is het tijd voor een traprenovatie!

Stairz Traprenovatie biedt vele oplossingen voor het renoveren van een open trap. Als wij bij u de open trap komen renoveren pakken wij dat als volgt aan:

  • Bespreking van montagedatum en de nodige voorbereidingen
  • Ontvangst van schriftelijke bevestiging van de datum van de traprenovatie
  • Op de montage dag neemt onze specialist alle door u bestelde onderdelen mee
  • Na de renovatie van uw open trap wordt alles netjes opgeleverd en ontvangt u uitleg over het onderhoud

Mogelijkheden in renovatie

Stairz is gespecialiseerd in meerdere oplossingen voor het renoveren van uw open trap. Zo heeft u de keuze uit een enkelzijdige renovatie of een volledige renovatie. Bij een enkelzijdige renovatie wordt iedere trede voorzien van een nieuwe overzettrede. De achterzijde is dan afgewerkt met een speciale hoeklat voor een mooi resultaat. De onderzijde en een deel van de achterzijde van uw bestaande trap blijft zoals het is. Wij geven u daarom het advies mee om dit altijd netjes te schilderen.

Een volledige renovatie van een open trap bestaat uit het rondom bekleden van de treden. Ook aan de onderzijde plaatsen wij een decorplaat van het de door u gekozen decor. De achterzijde wordt voorzien van een U-kap. Deze kap sluit de overzet treden helemaal op. Het resultaat? Een totaal nieuwe look en feel!

Wilt u meer informatie over de renovatie van een open trap?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het is tenslotte geen aanschaf wat u dagelijks doet. Stairz Traprenovatie komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij samen u wensen en de mogelijkheden door. Vul voor het maken van een afspraak het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@stairz.nl. Uiteraard kunt u ons telefonisch bereiken via 0252-869738.

Een open trap dicht laten maken

Heeft u liever een dichte trap? Dan is dat ook mogelijk. Trappen worden vaak dichtgemaakt vanwege de veiligheid voor uzelf en voor de kinderen. Al uw wensen en voorkeuren zijn bespreekbaar. Wij zijn niet voor niets de overtreffende trap in traprenovatie! Wilt u hier meer informatie over? Wij staan u graag te woord.

De open trap als blikvanger

Open trappen zijn vaak de verbinding tussen de eerste verdieping en de zolder. Maar ook zien we open trappen veel in huiskamers van nieuwe woningen. Een open trap kan een mooie eye-catcher in uw woning zijn. Doordat een open trap geen stootborden heeft, oogt deze minder massief, en heel ruimtelijk. Voordeel van een open trap is dat er meer licht in uw woning komt. Een nadeel is dat de warmte vanuit de woonkamer ontsnapt naar boven. Dit kunt u oplossen door op de eerste etage een deur te plaatsen.

Vindt u ook dat uw open trap een echte blikvanger in uw woning moet zijn?

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde afwerking van een open trap. Kies het juiste decor wat past bij uw interieur en maak zo van uw trap een pronkstuk die helemaal één is met uw woning. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook.

Onze adviseur kijkt naar de huidige situatie en zal advies geven in de mogelijkheden die wij in deze situatie kunnen aanbieden. Onze traprenovatie adviseurs komen graag met de kleurstalen bij u thuis langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

een-open-trap-renoveren-stairz-traprenovaties