Spiltrap renoveren - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Spiltrap renoveren

Uw spiltrap of wenteltrap laten renoveren? Met de hulp van Stairz Traprenovatie in Lisse lukt dat gegarandeerd. In veel gevallen zijn deze soort trappen vrij opzichtig geplaatst, waardoor het belangrijk is dat de trap er netjes uitziet. Laat daarom uw spiltrap vakkundig in heel Nederland en België renoveren en ga voor het mooiste resultaat.

In Nederland en België
Onderhoudsvrij
Transparante offerte

Ga voor een andere look en kies ervoor om uw spiltrap te laten renoveren

Bent u uw oude trap beu of is uw trap aan vervanging toe? Dan hebben wij precies de kleur en het materiaal dat u zoekt. Onze vakkundig opgeleide monteurs zorgen er zonder sloop- en breekwerk voor dat uw trap binnen een dag gerenoveerd is. Het grote voordeel, is dat u na de werkzaamheden vrij bent van onderhoud. Tel daarbij op dat wij antislip aanbrengen en het materiaal kras- en stootvast is en u begrijp goed waarom u er goed aan doet om uw spiltrap door ons te laten renoveren.

Uw trap mag weer gezien worden

Zorg ervoor dat u uw spiltrap of wenteltrap weer met trots aan uw gasten laat zien en laat het geheel professioneel door ons renoveren. Wij zijn zelfs zo zeker van onze zaken, dat wij u tot 20 jaar garantie kunnen aanbieden op onze werkzaamheden. Wilt u onze materialen eerst in het echt zien? Kom dan van maandag tot en met zaterdag naar onze showroom en vind de traptreden die het beste bij u past. Heeft u vragen? Bel dan naar 0252-508000, dan helpen wij u graag verder.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Telefoon