Besteed je vakantiegeld slim - Stairz Traprenovatie
Favicon

Besteed je vakantiegeld slim

Wat doe u met uw vakantiegeld als een vakantie er even niet in zit? Of als u gewoon niet op vakantie wilt...? Dan kunt u uw geld natuurlijk op de bank laten staan, maar door de lage rente is dat nu ook niet echt aantrekkelijk. Maar hoe besteed u dan uw geld slim? Ons advies: investeer in uw woning!

Niet op vakantie?

Mei is standaard de maand dat het vakantiegeld wordt gestort. Dit bedrag wordt normaal gesproken besteed aan het betalen van een vakantie. Daarnaast kiezen veel mensen ervoor om met hun vakantiegeld bepaalde zaken in huis te verbeteren. Projecten die al langere tijd op het lijstje staan, worden aangepakt. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen van een oude en versleten trap.

led verlichting trap

Jarenlang plezier

Is uw trap u ook een doorn in het oog? Zou u ‘m het liefst een keer goed aanpakken, zodat hij weer voor jaren netjes is? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend advies.

Reacties van onze klanten

Iedere dag maken wij weer mensen blij met een nieuwe trap. Dit blijkt wel uit de reacties die wij dagelijks krijgen:

“Zeer fijne ervaring met Stairz. Hele fijne installateur met expertise en meedenk vermogen.”
“Heel tevreden met een mooi gerenoveerde trap!”
“Prachtig resultaat!”

Kijk voor meer reacties op www.feedbackcompany.nl

Ook een nieuwe trap?

Wilt u ook een pronkstuk van een trap in uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Lisse. Of u nu van klassiek houdt of modern, van Scandinavisch of industrieel: bij Stairz Traprenovatie vindt u altijd een trap die bij u past!