Herfst decoratie tips voor je trap - Stairz Traprenovatie
Favicon

Herfst decoratie tips voor je trap

De herfst is weer begonnen. Het seizoen om weer heerlijk te wandelen door de bossen en te genieten van al die mooie herfstkleuren. De herfst is ook dé tijd om het weer knus te maken in huis. Met de volgende herfst decoratie ideeën breng je je huis meteen in een gezellige herfstsfeer!

herfst decoratie,herfst trap,interieur tips herfst,najaar in huis,herfstbladeren

Herfst decoratie op en om de trap

Herfst en pompoenen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Pompoenen horen er dan ook echt bij als je je huis in herfstsfeer wilt brengen. Ook blaadjes in allerlei herfstkleuren doen het goed. Soms is het ook juist leuk om af te wijken van de standaard herfstkleuren en te kiezen voor wat koelere tinten.

Wat vind jij van onderstaande herfst decoratie ideeën? We vonden ze op Pinterest…

herfst decoratie,trap met pompoenen,hal versieren,halloween in huis,tips halloween decoratie
herfst decoratie,herfst interieur,interieur in herfst sfeer,hal in herfstsfeer
herfst decoratie,trap met pompoenen,witte pompoenen,mint groene pompoenen,trap herfst

Natuurlijke elementen

Wat opvalt bij bovenstaande foto's, is dat er op alle foto's herfst items gecombineerd worden met andere natuurlijke materialen. Zo zie je bijvoorbeeld op elke afbeelding een mooie houten trap terug: iets wat natuurlijk in ieder soort interieur past, om welk seizoen het ook gaat.

Klassiek of modern?

Wil je ook iets aan je trap doen? Stairz Traprenovatie is dankzij haar jarenlange ervaring in traprenovatie uitgegroeid tot één van de leidende bedrijven in traprenovatie. Wat je smaak ook is – klassiek, modern of industrieel – bij Stairz Traprenovatie vind je altijd een trap die bij je past! Interesse? Kom dan langs in onze showroom of bel met 0252-508000.

Welk herfst decoratie idee vind jij het leukst?